1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η επιστροφή της μάσκας και τα trends του 2024


Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν το αγαπημένο αξεσουάρ πολλών γυναικών που πρέπει να υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα στην τσάντα μας, στο αυτοκίνητό μας και στο γραφείο μας. Συμπληρώνουν τέλεια οποιοδήποτε look, ενώ προσφέρουν ασφάλεια από τις ακτίνες του ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου αποτελούν μία επένδυση που αναβαθμίζει το στιλ μας και το κάνει να δείχνει πιο put together.

Υπερμεγέθεις, εξεζητημένοι ή μεταλλικοί σκελετοί, γυαλιά χωρίς σκελετό, αλλά και πολύχρωμοι φακοί είναι μερικές μόνο λέξεις που μπορούν να περιγράψουν τα trends των γυαλιών ηλίου για το 2024.

Το καλύτερο όμως σας το αφήσαμε για το τέλος… Το 2024 όπως είδαμε καθολικά από όλους τους designers, έχουμε την μεγάλη επιστροφή των γυαλιών-μάσκα!

Η επιστροφή της μάσκας

Είναι ένα trend που μας έρχεται από τα  ‘00ς και είτε το αγαπάς είτε το μισείς. Στην φετινή σεζόν το είδαμε στις πασαρέλες κολοσσιαίων designers, όμως σε μια πιο εκλεπτυσμένη μορφή σαφώς επηρεασμένη από τον χώρο της τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης. Όπως καταλαβαίνετε οτιδήποτε κλασικό, βαρετό και safe είναι out!

Παρακάτω θα δείτε τα trends που ξεχωρίσαμε.

Βάλτε φαντασία και χρώμα και κάντε την καλύτερή σας επιλογή!

Διαβάστε επίσης

Πάμε σινεμά με «Ferrari» και τα «Παιδιά του Χειμώνα»

Yves Saint Laurent – Κωνσταντίνος Ρήγος εγκαινιάζουν το “Abuse is not love” με μία ταινία μικρού μήκους


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα