1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

ΑΥΤΟΣ είναι ο χρόνος που πρέπει να περνάς με τον σύντροφό σου στο ίδιο δωμάτιο (σύμφωνα με τους επιστήμονες)


Ειδικοί σε θέματα σχέσεων μας αποκαλύπτουν πόσος είναι ο σωστός χρόνος που πρέπει να περνάμε με τους συντρόφους μας καθημερινά. Σε γενικές γραμμές, και όταν δεν βρισκόμαστε σε καραντίνα, έρευνα απέδειξε πως περνάμε κατά μέσο όρο 2-3 ώρες την ημέρα με τον σύντροφό μας. Αυτό ο χρόνος συνήθως ξοδεύεται με το ζευγάρι να παρακολουθεί τηλεόραση, να τρώει και να κάνει κάποιες δουλειές στο σπίτι.

Άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Brigham Young University and Colorado State University οι γυναίκες θέλουν να περνάνε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τους συντρόφους τους κάτι που σημαίνει περισσότερο κουβέντα και λιγότερο τηλεόραση.

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο US National Survey of Families and Households ανάμεσα σε 6029 ζευγάρια αποκάλυψε ότι όσο πιο πολύ χρόνο πέρναγαν μαζί τόσο πιο πολύ σεξ έκαναν, κάτι που σημαίνει πως και η σχέση τους πήγαινε καλύτερα.

Οι ειδικοί καταλήγουν πως δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος που πρέπει να περνάει ένα ζευγάρι μαζί, και μάλιστα ισχυρίζονται πως όσο πιο πολύς είναι ο χρόνος τόσο το καλύτερο. Αρκεί να διατηρούν και οι δύο ελεύθερο χρόνο για τα προσωπικά τους χόμπι αλλά και για να βγαίνουν μόνοι τους με τους φίλους τους.

Για την ακρίβεια οι ερευνητές αναφέρουν πως ένα ζευγάρι μπορεί να περνάει όσο χρόνο θέλει παρέα, αλλά θα πρέπει να περνάει και κάποιον χρόνο μόνο του ή με τους φίλους του για να ανανεώνεται η σχέση και να μην μένει στάσιμη.

Τώρα που περνάμε ακόμα περισσότερες ώρες με τους συντρόφους μας φροντίζουμε και πάλι να αφιερώνουμε λίγο χρόνο στους εαυτούς μας, μένοντας έστω και για 1 ώρα την ημέρα σε χωριστά δωμάτια. Πίστεψέ μας ακόμα και αυτός ο λίγος χρόνος είναι αρκετός για να ανανεώσει τη σχέση.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστά ζευγάρια μας δείχνουν πώς περνάνε στο σπίτι τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας (VIDEO)

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων προτείνουν να ακολουθήσεις αυτό το πλάνο με τον σύντροφό σου…όσο βρίσκεστε σε καραντίνα

Γίνε λίγο παραπάνω εγωίστρια στη σχέση σου…για να είσαι ευτυχισμένη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα