1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Πώς θα κρατήσει περισσότερο η μπαταρία του κινητού σου;


Όλοι μας έχουμε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να θέλουμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον παίρνοντας τηλέφωνο ή στέλνοντας μήνυμα κι η μπαταρία του κινητού μας να βρίσκεται στα τάρταρα κι όλο να κατεβαίνει η στάθμη της. Επειδή άνθρωποι είμαστε και δεν μπορούμε να κουβαλάμε παντού power bank και φορτιστές, καλό είναι να ακούσουμε τις συμβουλές των ειδικών και να ακολουθήσουμε κάποια tips ώστε να μην ξεμένουμε ποτέ από μπαταρία. Επειδή είμαστε όμως μεγάλες καρδιές τις ακούσαμε πρώτοι, πριν από σένα για σένα και τώρα σ’τις αναμεταδίδουμε.

Περιόρισε τη χρήση του GPS

Η χρήση του GPS εξαντλεί την μπαταρία σου. Περιόρισε τη χρήση του GPS όταν δεν το χρειάζεσαι πραγματικά.

Απενεργοποίησε την οθόνη σου όταν δεν τη χρειάζεσαι

Η οθόνη είναι ένα από τα πιο ενεργοβόρα τμήματα του τηλεφώνου σου. Για αυτόν τον λόγο φρόντισε να την απενεργοποιείς όταν δεν την χρησιμοποιείς μειώνοντας έτσι την κατανάλωση ενέργειας.

Ρύθμισε την φωτεινότητα της οθόνης του κινητού σου

Προσπάθησε να μην έχεις ρυθμισμένη τη φωτεινότητα στο τέρμα καθώς καταναλώνει περισσότερη μπαταρία. Αντ’ αυτού προτίμησε να επιλέξεις τη στάθμη της φωτεινότητας στη μέση ώστε το κινητό σου να «αντέξει» περισσότερο.

Την λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας μην την λησμονάς

Όλα τα smartphones έχουν λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας ώστε όταν έρθουν τα δύσκολα να μπορούν να προσαρμοστούν σε ένα περιβάλλον λειτουργιών που εξοικονομεί ενέργεια, αυξάνοντας τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Απενεργοποίηση των ανενεργών συνδέσεων

Αν δεν χρησιμοποιείς κάποιες συνδέσεις όπως το Bluetooth, το Wi-Fi ή την NFC, απενεργοποίησέ τες. Αυτές οι συνδέσεις συνεχίζουν να καταναλώνουν ενέργεια, ακόμη κι αν δεν τις χρησιμοποιείς.

Χρησιμοποίησε Wi-Fi αντί για δεδομένα κινητής τηλεφωνίας

Η χρήση του Wi-Fi για τη σύνδεση στο διαδίκτυο μπορεί να εξοικονομήσει ενέργεια στη μπαταρία σου σε σχέση με τη χρήση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, που καταναλώνουν περισσότερη ενέργεια.

Απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων και συγχρονισμού email

Οι συνεχείς ειδοποιήσεις και ο συγχρονισμός με λογαριασμούς email, κοινωνικών δικτύων και άλλες υπηρεσίες επίσης επηρεάζουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, για αυτό φρόντισε να τα αποφεύγεις όταν δεν τα χρειάζεσαι.

Αν δεν χρησιμοποιείς μια εφαρμογή κλεισ’ την βρε αδερφέ

Συχνά έχουμε ανοιχτές πολλές εφαρμογές που δεν χρησιμοποιούμε. Αυτές οι εφαρμογές εξακολουθούν να καταναλώνουν πόρους και ενέργεια. Βεβαιώσου ότι κλείνεις τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείς για να εξοικονομήσεις μπαταρία.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα