1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

Αντιγηραντική φροντίδα προσώπου για νεανικό και υγιές δέρμα


Η γήρανση είναι μια φυσιολογική και αναπόφευκτη διαδικασία που σχετίζεται με την πάροδο του χρόνου. Καθώς η ηλικία μας αυξάνεται, ο οργανισμός μας υφίσταται φυσιολογικές αλλαγές σε διάφορους τομείς. Κάποιες από αυτές τις αλλαγές είναι ορατές, όπως η μείωση της ελαστικότητας του δέρματος, η εμφάνιση ρυτίδων και λεπτών γραμμών και η απώλεια του όγκου του προσώπου.

Μεγαλώνοντας, η φροντίδα του προσώπου είναι σημαντική γιατί μπορεί να  βοηθήσει στη διατήρηση της νεανικής εμφάνισης και της υγιούς επιδερμίδας. Ορισμένα βασικά βήματα για την αντιγηραντική φροντίδα του προσώπου, περιλαμβάνουν:

1.Καθαρισμός

Καθαρίστε το πρόσωπό σας δύο φορές την ημέρα, πρωί και βράδυ, με ένα απαλό καθαριστικό προσώπου που να ταιριάζει στον τύπο του δέρματός σας. Αφαιρέστε το μακιγιάζ και τους ρύπους για να μπορεί το δέρμα να αναπνέει.

2.Ενυδάτωση

Χρησιμοποιήστε ένα ενυδατικό serum προσώπου που περιέχει αντιγηραντικά συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ, μόρια προξυλάνης και βιταμίνες. Η ενυδάτωση είναι κρίσιμη για να διατηρήσετε την ελαστικότητα και την υγιή όψη του δέρματός σας.

Το πολύ-λειτουργικό διορθωτικό Η.Α. Intensifier Serum προσώπου με υαλουρονικό οξύ και 10% προξυλάνη της SkinCeuticals είναι ο πιο αποτελεσματικός ορός ενυδάτωσης γιατί αυξάνει τη φυσική ικανότητα παραγωγής υαλουρονικού οξέος του δέρματος κατά 30%. Χαρίζει άμεση και μακροπρόθεσμη ενυδάτωση και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων στα μάτια και δίπλα από τη μύτη. Επίσης, το συγκεκριμένο serum προσώπου για σύσφιξη, βελτιώνει την πυκνότητα, την υφή και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας του προσώπου σας.

3.Αντιγηραντικά προϊόντα

Επιλέξτε προϊόντα περιποίησης προσώπου που περιέχουν αντιγηραντικά συστατικά όπως νιασιναμίδη, αντιοξειδωτικά, γλυκερίνη και πεπτίδια, τα οποία μπορούν να βοηθήσουν στην ελαχιστοποίηση των γραμμών και των ρυτίδων και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα σας.

H ολοκληρωμένη, καθημερινή φροντίδα προσώπου για διόρθωση όλων των πρώιμων σημαδιών γήρανσης, είναι η αντιρυτιδική κρέμα προσώπου Metacell Renewal B3 της SkinCeuticals με νιασιναμίδη, γλυκερίνη και συμπύκνωμα συσφικτικού τριπεπτιδίου. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας ακόμη και για το ευαίσθητο δέρμα, γιατί:

·       Διορθώνει τα πρώιμα σημάδια φωτογήρανσης.

·       Αποδίδει μέγιστη ενυδάτωση χωρίς να κολλάει.

·       Ενισχύει τον ενυδατικό φραγμό του δέρματος.

·       Μειώνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

·       Ενισχύει τα φυσικά επίπεδα υαλουρονικού οξέος.

·       Συσφίγγει το ώριμο δέρμα.

·       Αυξάνει την κυτταρική ανανέωση.

·       Μειώνει τις δυσχρωμίες και τη διάχυτη ερυθρότητα.

·       Βελτιώνει τη λάμψη και τη φωτεινότητα του δέρματος.

4.Εξειδικευμένη φροντίδα

Εφαρμόστε καλλυντικά προϊόντα με βάση τις ανάγκες του δικού σας δέρματος, όπως προϊόντα για την περιοχή κάτω από τα μάτια και μάσκες προσώπου που στοχεύουν σε συγκεκριμένα θέματα που αντιμετωπίζει η επιδερμίδα σας.

5.Προστασία από τον ήλιο

Χρησιμοποιήστε καθημερινά ένα ευρέος φάσματος αντηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 30, για να προστατευτείτε από τις βλαβερές ακτίνες UV, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση δέρματος και κηλίδες στο πρόσωπό σας.

6.Απολέπιση

Κάντε απολέπιση στο πρόσωπό σας για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα του δέρματός σας και να προωθήσετε την κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνοντας την όψη του.

7.Υγιεινή διατροφή και ενυδάτωση

Καταναλώστε τρόφιμα πλούσια σε αντιοξειδωτικά και πολύ νερό – τουλάχιστον 8 ποτήρια/ημέρα – για να διατηρήσετε το δέρμα σας υγιές και ενυδατωμένο.

8.Ωφέλιμες συνήθειες

Ο επαρκής ύπνος, η αποφυγή του καπνίσματος και η μείωση του στρες μπορούν επίσης να συμβάλουν στην υγιή εμφάνιση του προσώπου σας και στη μείωση των σημαδιών  γήρανσης.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα