1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

To νέο beauty trend που ήρθε για να μείνει


Γράφει η Μαρία Ραφαέλα Λεμπέση, makeup artist

Στον κόσμο της ομορφιάς και των καλλυντικών, οι τάσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά υπάρχει μία που φαίνεται να έχει βρει τη μόνιμη θέση του στις καρδιές (ή να πούμε στις βλεφαρίδες;) πολλών. Το lash lift, μια επαναστατική τεχνική που έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει και να τονίσει τις φυσικές σας βλεφαρίδες, έχει αλλάξει το παιχνίδι για όσους αναζητούν έναν τρόπο χαμηλής συντήρησης και υψηλών απαιτήσεων για να κάνουν τις βλεφαρίδες τους πιο καμπυλωτές και χρωματιστές.

Αν έχετε βαρεθεί να ασχολείστε με τη μάσκαρα και το ψαλιδάκι για βλεφαρίδες, ίσως είναι καιρός να εξερευνήσετε τη μαγεία του lash lift, το κόστος του οποίου κυμαίνεται στα 40-45€. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι είναι το lash lift, πώς λειτουργεί, τα οφέλη του και τι να περιμένετε από τη διαδικασία.

Τι είναι το lash lift;

Το lash lift, γνωστό και ως περμανάντ βλεφαρίδων, είναι μια αισθητική διαδικασία που στοχεύει να ανυψώσει, να κυρτώσει και να καθορίσει τις φυσικές σας βλεφαρίδες. Σε αντίθεση με τις εφαρμογές επέκτασης βλεφαρίδων, που περιλαμβάνουν την προσθήκη ψεύτικων βλεφαρίδων στις φυσικές σας, η ανόρθωση βλεφαρίδων ενισχύει αυτό που ήδη έχετε. Είναι σαν να δίνεις στις βλεφαρίδες σου μια άμεση και ημιμόνιμη τόνωση.

Ποια είναι η διαδικασία;

Προετοιμασία: Η ειδικός θα ξεκινήσει φροντίζοντας τις βλεφαρίδες σας, ώστε να είναι καθαρές και χωρίς μακιγιάζ ή υπολείμματα.

Διάλυμα περμανάντ: Ένα ειδικά σχεδιασμένο διάλυμα περμανάντ εφαρμόζεται στις βλεφαρίδες σας, το οποίο τους επιτρέπει να γίνουν πιο εύκαμπτες.

Ανύψωση βλεφαρίδων: Στη συνέχεια, οι βλεφαρίδες σας ανασηκώνονται προσεκτικά χρησιμοποιώντας ένα επίθεμα-μήτρα σιλικόνης, το οποίο τοποθετείται στα βλέφαρά σας.

Setting Solution: Αφού οι βλεφαρίδες έχουν γυρίσει, εφαρμόζεται ένα διάλυμα ρύθμισης για να τις βοηθήσει να διατηρήσουν το νέο τους σχήμα.

Απόχρωση (Προαιρετικό): Μερικοί άνθρωποι επιλέγουν μια απόχρωση βλεφαρίδων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας για να σκουρύνουν και να ενισχύσουν το χρώμα των βλεφαρίδων τους. Βέβαια έχεις και την επιλογή να διαλέξεις χρωματιστή βαφή αντί για μαύρο ή καφέ.

Ποια είναι τα οφέλη;

Χαμηλή Συντήρηση: Πείτε αντίο στην ταλαιπωρία του να τις βλεφαρίδες σας καθημερινά ή να εφαρμόζετε μάσκαρα. Η ανόρθωση βλεφαρίδων απλοποιεί τη ρουτίνα ομορφιάς σας.

Φυσική εμφάνιση: Σε αντίθεση με τα extensions, το lift βλεφαρίδων ενισχύει τις φυσικές σας βλεφαρίδες για μια πιο διακριτική, αυθεντική εμφάνιση.

Εξοικονόμηση χρόνου: Με αυτή τη διαδικασία θα εξοικονομήσετε πολύτιμα λεπτά το πρωί, καθώς δεν χρειάζεστε μάσκαρα ή ψαλίδια.

Μακροχρόνια διάρκεια: Τα αποτελέσματα μπορούν να διαρκέσουν οπουδήποτε από 6 έως 8 εβδομάδες, καθιστώντας το μια οικονομικά αποδοτική επιλογή. Επίσης έχετε την επιλογή της συντήρησης και με λιγότερο κόστος.

Καθαρό βλέμμα: Η ανόρθωση των βλεφαρίδων μπορεί να κάνει τα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα ακόμα και αν έχετε κουκουλωτά μάτια.

Τι να περιμένετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανόρθωσης βλεφαρίδων, μπορείτε να ξαπλώσετε άνετα με τα μάτια σας κλειστά. Είναι μια μη επεμβατική και ανώδυνη διαδικασία και οι περισσότεροι τη βρίσκουν αρκετά χαλαρωτική. Η όλη διαδικασία συνήθως διαρκεί περίπου 45 λεπτά έως μία ώρα.

Aftercare

Μετά την ανύψωση των βλεφαρίδων σας, θα πρέπει να αποφύγετε να βρέξετε τις βλεφαρίδες σας για τις πρώτες 24 ώρες και να αποφύγετε τη χρήση προϊόντων με βάση το λάδι γύρω από τα μάτια σας. Επίσης θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και σχολαστικοί στη διαδικασία του ντεμακιγιάζ (Μην τρίβετε σαν να θέλετε να τις ξεριζώσετε). Αυτό βοηθά στη διασφάλιση της μακροζωίας της ανύψωσης.

Συμπερασματικά, η ανόρθωση βλεφαρίδων είναι μια φανταστική επιλογή για όσους αναζητούν έναν φυσικό, μη επίπονο και χαμηλής συντήρησης τρόπο να τονίσουν τα μάτια τους. Με τα μακροχρόνια αποτελέσματα και την ελάχιστη μετέπειτα φροντίδα, δεν είναι περίεργο γιατί το lifting βλεφαρίδων έχει κερδίσει μία μεγάλη πλειοψηφία στον κόσμο της ομορφιάς. Ανυψώστε το βλέμμα σας και κουνήστε αυτές τις βλεφαρίδες με αυτοπεποίθηση. Να θυμάστε τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής.

Have a beauty-full day!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα