1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Περιποίηση

6 τύποι ορών προσώπου


Ο ορός είναι μια εξαιρετικά συμπυκνωμένη σύνθεση με ενεργά συστατικά, επιλεγμένα σε υψηλές συγκεντρώσεις με στόχο τη δράση σε βάθος στο δέρμα. Οι οροί προσώπου προσφέρουν αμέτρητα οφέλη:

• Έχουν ανάλαφρη υφή και απορροφώνται πολύ γρήγορα
• Δείχνουν τα αποτελέσματά τους πολύ πιο γρήγορα, ειδικά αν συνδυάζονται με τις αντίστοιχες κρέμες
• Παρέχουν το κύριο συστατικό σε υψηλή συγκέντρωση που χρειάζεται το δέρμα σας
• Είναι πολύ αποτελεσματικοί για κάθε είδους δέρμα
• Δεν φράζουν τους πόρους

Τύποι ορών προσώπου (serum προσώπου)

1. Οι οροί αντιγήρανσης είναι σε θέση ν’ αντιμετωπίσουν τα σημάδια γήρανσης και να επιβραδύνουν τη διαδικασία γενικά. Στοχεύουν στις λεπτές γραμμές, τη χαλάρωση, τις ρυτίδες, ενώ συσφίγγουν και γεμίζουν το δέρμα. Η ρετινόλη που μπορεί να περιέχουν, είναι σημαντικό συστατικό με ισχυρά αντιγηραντικά αποτελέσματα.

Το Retinol B3 Serum της La Roche-Posay εμπεριέχει ένα μοναδικό σύμπλοκο Καθαρής Ρετινόλης και Ρετινόλης Προοδευτικής Απελευθέρωσης για ισχυρή αντιρυτιδική δράση. Επιπλέον, η βιταμίνη Β3 που περιέχει, προσφέρει επανόρθωση της επιδερμίδας. Το δέρμα ανακτά σταδιακά τη σφριγηλότητα του, τα σημάδια φωτογήρανσης διορθώνονται, λειαίνεται η υφή του δέρματος και η επιδερμίδα φωτίζεται.

Το Hyalu B5 Serum της La Roche-Posay περιέχει υαλουρονικό οξύ για το πρόσωπο, βιταμίνη Β5 και το Ιαματικό νερό La Roche-Posay. Το υαλουρονικό οξύ μειώνει τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα και αυξάνει τον όγκο και την ελαστικότητα του. Η βιταμίνη B5 βελτιώνει τη διαδικασία επανόρθωσης του δέρματος και το Ιαματικό νερό La Roche-Posay καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.

2. Οι οροί λάμψης δέρματος λειαίνουν την επιδερμίδα σας, εξαφανίζουν οποιεσδήποτε ηλιακές κηλίδες, μειώνουν την υπερμελάγχρωση αφήνοντας μια φυσική λάμψη.

Ο ορός Pure Vitamin C10 της La Roche-Posay περιέχει καθαρή βιταμίνη C, η οποία ενισχύει τη φωτεινότητα και τη σφριγηλότητα του προσώπου, αναδεικνύει όλη τη λάμψη του ευαίσθητου δέρματος, προλαμβάνει και διορθώνει τα σημάδια γήρανσης βελτιώνοντας την ποιότητα και την υφή της επιδερμίδας.

3. Οι οροί για την καταπολέμηση της ακμής βοηθούν ν’ αποτραπούν τα ξεσπάσματα της ακμής, πριν σχηματιστούν. Οι συγκεκριμένοι οροί συσφίγγουν το δέρμα, αποφράσσουν τους πόρους, απορροφούν την περίσσεια λιπαρότητα και ελαχιστοποιούν τυχόν ερεθισμό. Επιπλέον, βοηθούν στη μείωση της εμφάνισης των ουλών της ακμής.

Ιδανικός για δέρμα με τάση ακμής, ο ορός Effaclar Ultra Concentrated Serum της La Roche-Posay, περιέχει ένα σύμπλοκο απολεπιστικών οξέων σε υψηλές συγκεντρώσεις συνδυασμένο με καταπραϋντικά συστατικά, που στοχεύει τα μαύρα στίγματα, τις ατέλειες, τα σημάδια της επιδερμίδας και αποτρέπει την επανεμφάνιση τους. Ο ορός αυτός εξυγιαίνει και ανανεώνει την επιδερμίδα.


4. Οι ενυδατικοί οροί προσώπου διεισδύουν βαθιά στους πόρους σας και προσφέρουν ένα επιπλέον στρώμα ενυδάτωσης. Η ενυδατική κρέμα θα πρέπει να εφαρμόζεται μετά το serum προσώπου, καθώς βοηθά στο κλείδωμα των ευεργετικών συστατικών του.

Ο ενυδατικός ορός Toleriane Ultra Dermallergo της La Roche-Posay καταπραΰνει αμέσως το αλλεργικό ή ευαίσθητο δέρμα, το ενδυναμώνει και το ενυδατώνει μέχρι και για 48 ώρες.

5. Οι οροί απολέπισης προσώπου λειαίνουν και τονώνουν την επιδερμίδα, μειώνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, διορθώνουν τον αποχρωματισμό, την υπερμελάγχρωση και τις βλάβες από τον ήλιο. Οι οροί αυτοί αποφράσσουν τους πόρους και αποτρέπουν τα σπυράκια.

6. Οι επανορθωτικοί και ανανεωτικοί οροί προσώπου διεγείρουν τις φυσικές λειτουργίες αποκατάστασης του δέρματος για να μπορεί να επουλωθεί στον πυρήνα του. Προάγουν την ανάπτυξη των κυττάρων του δέρματος και διατηρούν τα επίπεδα υγρασίας και λιπιδίων. Τέλος, οι οροί αυτοί σας προστατεύουν από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από καθημερινούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Για να έχετε γρήγορα και ορατά αποτελέσματα, αναζητήστε το La Roche-Posay serum που ανταποκρίνεται στην ανάγκη του προσώπου σας! 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα