1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Tips για να φορέσεις άψογα κάθε φόρεμά σου ανάλογα με την περίσταση


Τα φορέματα είναι από τα πιο αγαπημένα κομμάτια στη γυναικεία ντουλάπα! Είναι μία έξυπνη -one-piece- στυλιστική επιλογή που σε κρατάει δροσερή και άνετη από το πρωί μέχρι το βράδυ στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Πλέον, στα καταστήματα υπάρχουν αμέτρητες επιλογές σε γραμμές, υφάσματα, χρώματα και patterns. Όταν τα εντάσσεις στα outfits σου, θα πρέπει να έχεις υπόψη την άνεση και το προσωπικό σου στυλ.

Πώς θα φορέσεις, όμως, τα αγαπημένα σου φορέματα ανάλογα με την περίσταση, χωρίς να θυσιάσεις τα δύο παραπάνω; Σε αυτό το άρθρο μοιραζόμαστε μαζί σου χρήσιμα tips για να φορέσεις άψογα κάθε φόρεμά σου και όχι απλά να παραμείνεις μέσα στο θέμα, αλλά να το “απογειώσεις”!

Office look

Οι επιλογές σε σύνολα για τη workwear γκαρνταρόμπα αποτελεί συχνά μία απαιτητική διαδικασία. Θέλεις τα looks σου να είναι ανάλαφρα και σοφιστικέ και τα καλοκαιρινά φορέματα έρχονται να σου λύσουν τα χέρια! Τα midi και maxi φορέματα από αέρινα φυσικά υφάσματα αφήνουν το δέρμα να αναπνέει και σου παρέχουν την άνεση που χρειάζεσαι στην πολύωρη παραμονή σου στο γραφείο.

Μία ιδανική επιλογή είναι τα shirt dresses σε comfy γραμμή με ζώνη στη μέση για πιο feminine αποτέλεσμα που σε συνοδεύει από το πρωί μέχρι τα after office drinks. Συνδύασε με εσπαντρίγιες, flat σανδάλια, πέδιλα και mules, ενώ αν το dress code είναι πιο επίσημο, προτίμησε ψηλοτάκουνα. Για να ολοκληρώσεις το look σου επίλεξε ένα chic ρολόι, μοντέρνο σκελετό γυαλιών και μία tote bag που χωράει όλα όσα χρειάζεσαι!

tips-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ac%cf%88%ce%bf%ce%b3%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%ac-%cf%83%ce%bf%cf%850

Στο νησί

Και καθώς οι διακοπές στο νησί πλησιάζουν, από την travel bag σου δεν μπορούν να λείπουν τα αγαπημένα σου φορέματα! Επίλεξε ελαφριά υφάσματα, όπως λινό και βαμβάκι, καθώς και αέρινες γραμμές.Τα midi wrap dresses σε γήινες αποχρώσεις και μοντέρνα μοτίβα θα σε συντροφεύσουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Λινά φορέματα, δροσερά φορέματα σε κάθε μήκος αλλά και maxi με βολάν και παιχνιδιάρικα patterns με τα must χρώματα της χρονιάς θα κάνουν τη διαφορά. Συνδύασέ τα με σανδάλια, όπως τα fisherman sandals που είναι hot τάση φέτος, flip flops ή ακόμη και sneakers ή loafers. Και φυσικά μην ξεχάσεις τη raffia bag σου, τα stylish γυαλιά ηλίου και το ψάθινο ή bucket καπέλο σου.

tips-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bd%ce%b1-%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ad%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%82-%ce%ac%cf%88%ce%bf%ce%b3%ce%b1-%ce%ba%ce%ac%ce%b8%ce%b5-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b5%ce%bc%ce%ac-%cf%83%ce%bf%cf%852

Night out

Στο βραδινό ποτό θέλεις να νιώθεις ξεχωριστή και άνετη. Το διαχρονικό little black dress με τη διακριτική κομψότητά του είναι μία επιλογή που θα εντυπωσιάσει. Για σικάτη εμφάνιση στην έξοδό σου επίλεξε midi φόρεμα, όπως slip dress σε μαύρο ή σε έντονα χρώματα, για μία πιο παιχνιδιάρικη διάθεση. Οι λεπτομέρειες όπως ο ένας ώμος ή το σκίσιμο στα πλάγια θα κάνουν τη διαφορά! Επίλεξε mini φόρεμα bodycon σε μεταλλιζέ υφάσματα ή σε έντονα χρώματα και μοντέρνα patterns. Αν είσαι λάτρης των maxi, τότε ένα σε άνετη γραμμή με βολάν ή με πιο femimine στενή εφαρμογή, θα είναι ο σύμμαχός σου. Συνδύασε με ψηλοτάκουνα παπούτσια και σε κάθε περίπτωση σου προτείνουμε να μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ. Less is more, άλλωστε.

Wedding guest

Πριν επιλέξεις το φόρεμα που θα φορέσεις σε γάμο πρέπει να λάβεις υπόψη σου το dress code, τον καιρό και το μέρος. Για γάμο στην πόλη επίλεξε ένα maxi μεταξωτό φόρεμα με έναν ώμο ή πλισέ ασύμμετρο. Σε κάθε μήκος τα floral φορέματα είναι trend και φέτος το καλοκαίρι. Συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή πλατφόρμες και μη ξεχάσεις να έχεις μαζί σου και ένα δεύτερο ζευγάρι άνετα παπούτσια για να είσαι άνετη στο πάρτυ. Για γάμο σε νησί επίλεξε πιο αέρινα υφάσματα και άνετες σιλουέτες: ένα floral αέρινο φόρεμα με off-shoulder, ένα maxi με βολάν και cutouts, φορέματα αρχαιοελληνικού τύπου ή ένα kimono dress για πιο μποέμ στυλ.Συνδύασέ τα με χρυσά κοσμήματα, μικρή τσάντα χιαστί και φλατ σανδάλια ή πλατφόρμες και απόφυγε τις γόβες, που είναι δεδομένο ότι θα σε δυσκολέψουν.

Τα φορέματα είναι το key piece της ντουλάπας μας όλη τη χρονιά, αλλά τα λατρεύουμε λίγο περισσότερο το καλοκαίρι! Ακολούθησε τα tips που σου δίνουμε παραπάνω και θα παραμείνεις κομψή και άνετη σε κάθε περίσταση!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα