1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Lockdown σε Βόλο και Σκιάθο


Σοβαρά προβλήματα αντιμετωπίζουν αυτή την ώρα οι κάτοικοι της Μαγνησίας, λόγω της επέλασης της κακοκαιρίας Daniel, με το νερό να φτάνει το ενάμιση μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία στον Άγιο Ιωάννη του Πηλίου.

Στο μεταξύ, οι κάτοικοι του Βόλου και της Σκιάθου έλαβαν στα κινητά τους μηνύματα από το 112 για απαγόρευση της κυκλοφορίας, τα οποία αναφέρουν: «Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ απαγορεύεται η κυκλοφορία στο νησί της Σκιάθου λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων».

Στο μεταξύ, στον Άγιο Ιωάννη του Πηλίου αυτοκίνητα παρασύρθηκαν μέσα στην θάλασσα, από κεντρικό πάρκινγκ της περιοχής.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο αντιπρόεδρος thw Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας Βασίλης Καραουλάνης στην περιοχή δεν υπάρχει ούτε ρεύμα ούτε τηλέφωνο, ενώ η στάθμη του νερού έχει ξεπεράσει το 1,5 μέτρο μέσα σε σπίτια και ξενοδοχεία.

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Άγιο Ιωάννη Πηλίου έχουν σπάσει τα ποτάμια και έχουν μπει μέσα στα ξενοδοχεία και η στάθμη ανεβαίνει επικίνδυνα μέσα σε αυτά, πάνω από 1.5 μέτρο, που έχουν κόσμο τουρίστες μέσα τεράστια ζημιά κομμένα τηλέφωνα και ρεύμα, παρακαλώ ειδοποιείστε την πυροσβεστική άμεση ανάγκη να ανέβουν επάνω τεράστιες καταστροφές» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτησή του.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα