1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν τα 6 πράγματα που πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις τη σχέση σου


Είναι σημαντικό να αφιερώνεις χρόνο στη σχέση σου και να προσπαθείς συνεχώς να τη βελτιώνεις. Ειδικοί σε θέματα σχέσων αναφέρουν πως μια σχέση που την αφήνεις στο.. έλεός της συνήθως δεν θα εξελιχθεί όπως θα θέλαμε. Ποιες είναι αυτές οι τεχνικές που μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις σημαντικά τη σχέση σου;

#1. Δώστε ένα ραντεβού ειλικρίνιας…
Όταν ο ένας από τους δυο σας νιώθει πως θέλει να πει στον άλλο κάποια πράγματα που τον απασχολούν, καλό θα ήταν να τα συζητάτε χωρίς να υπάρχει κριτική. Συζητήστε, επικοινωνήστε σωστά και λύστε τα προβλήματά σας ο ένας με τη βοήθεια του άλλου.

#2. Αγκαλιαστείτε πιο συχνά
Δεν υπάρχει πιο εύκολη τεχνική από αυτήν. Κάποια στιγμή μέσα στη μέρα αφήστε στην άκρη τις ηλεκτρονικές συσκευές και αγκαλιαστείτε.

#3. Kάντε την άσκηση με τα…ενωμένα μέτωπα
Τι σημαίνει αυτό; Μια φορά την εβδομάδα ενώστε τα μέτωπά σας και πάρτε μαζί 7 βαθιές αναπνοές. Αυτή η άσκηση βοηθάει το ζευγάρι να συγχρωνιστεί και να έρθει πιο κοντά.

#4. Ενώστε τα βλέμματά σας
Αυτή είναι μια ακόμα άσκηση που θα σας βοηθήσει ως ζευγάρι. Ενώστε τα βλέμματά σας, κοιταχτείτε κατάματα για 3-4 λεπτά. Αυτή η άσκηση θα σας βοηθήσει να εστιάζετε καλύτερα ο ένας στον άλλον.

#5. Εβδομαδιαία ραντεβού
Κανονίστε να βρίσκεστε μόνοι σας κάθε εβδομάδα για τουλάχιστον μισή με μια ώρα. Αυτή την ώρα θα πρέπει να είστε μόνοι σας, χωρίς πράγματα και συσκευές στον περίγυρό σας που μπορεί να σας αποσπάσουν την προσοχή.

#6. Προσπαθήστε να τρώτε κάθε βράδυ μαζί
Το μεσημέρι λογικά ο καθένας τρώει στη δουλειά του ή μπορεί να έχετε χωριστά προγράμματα. Ωστόσο το βράδυ καλό είναι να κάνετε μια προσπάθεια να τρώτε μαζί.

Διαβάστε ακόμα: L.A.T.: ΑΥΤΗ είναι η νέα τάση στις σχέσεις και αποκτά όλο και περισσότερους fans!

Χωρισμένες γυναίκες μας αποκαλύπτουν τα 6 πράγματα που έμαθαν από τον χωρισμό τους

5 πρακτικά tips που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις τον γάμο σου τώρα




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα