1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι ντροπαλοί άνθρωποι δεν κάνουν για τέτοια ραντεβού

Επιτέλους γνώρισες έναν ντροπαλό και μετρημένο άνθρωπο, ο οποίος δε λέει φανφάρες· βασικά, δεν πολυμιλάει γενικά. Και η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι δεν υπάρχει πληθώρα επιλογών όταν πρόκειται να βγεις με έναν ντροπαλό άνθρωπο.

Οι συνεσταλμένοι χαρακτήρες δεν μπορούν να προσαρμοστούν εύκολα, νιώθουν άβολα ακόμα και να εκφράσουν τα θέλω τους· ακόμα και για το πού θα βγείτε. Επομένως, ξέρεις ότι πρέπει να πάρεις εσύ τα ηνία, άρα θα βγείτε όπου θέλεις εσύ. Και προς ενημέρωσή σου, το φλερτ σου τρέμει στη σκέψη ότι θα προτείνεις κάποιο από αυτά τα κόνσεπτ.

Προς θεού, όχι σε κλαμπ

Το κλαμπ δεν είναι μόνο κακή ιδέα για ραντεβού, πόσο μάλλον όταν πρόκειται να βγεις με έναν ντροπαλό. Περιλαμβάνει το τρίπτυχο της αποτυχίας: φασαρία, πολυκοσμία και μεθυσμένους που φασώνονται ξεδιάντροπα. Όχι, όχι, το κλαμπ δεν είναι καθόλου καλή ιδέα.

Σε πάρτι γνωστών του

Σχεδόν όσο άβολο είναι να πας έναν συνεσταλμένο άνθρωπο σε ένα κλαμπ, άλλο τόσο είναι να του προτείνεις να τον συνοδεύσεις στο πάρτι που σου είπε ότι έχει να πάει. Θα νιώσει πολύ άβολα με τα βλέμματα των γνωστών του καρφωμένα πάνω του και με την ταλαιπωρία να κρατήσει μια ισορροπία στην επικοινωνία με φίλους και εσένα.

Με άλλο ζευγάρι

Ίσως ο φίλος σου να είναι στην ίδια φάση με εσένα, δηλαδή να έχει αρχίσει να βρίσκεται στη φάση των πρώτων ραντεβού. Είναι πολύ δελεαστικό μετά από ένα ποτό να προτείνεις στον συνεσταλμένο συνοδό σου να πάτε να βρείτε τον φίλο σου και το ραντεβού του. Καλύτερα όμως να συγκρατηθείς. Είναι πολύ δύσκολο για έναν ντροπαλό άνθρωπο να πρέπει να επικοινωνήσει και με εσένα και με δύο αγνώστους.

Το ρομαντικό δείπνο

Τα τετ-α-τετ ραντεβού ενώ είναι ωραία ιδέα, δεν έχουν «δικλείδα ασφαλείας». Υπάρχει μία παγίδα σχετικά με τα ραντεβού-δείπνα: δεν είναι εύκολο να συζητάς ασταμάτητα, χωρίς παύσεις, πράγμα που σημαίνει ότι αρκετές φορές θα κοιτιέστε άβολα χωρίς να έχετε κάτι να πείτε. Εύλογα θα σκεφτείς «με δουλεύετε; Ούτε για φαγητό δεν μπορούμε να βγούμε;». Όχι μπορείτε, είναι η απάντησή μας. Πάρτε street food και περπατήστε στην Πλάκα.

Στην παραλία

Πονηρέ, είδαμε τι πήγες να κάνεις εκεί. Αδημονείς να δεις το φλερτ σου πώς είναι με μαγιό. Καταλαβαίνεις όμως ότι αν ένας άνθρωπος συνεσταλμένος νιώθει γενικά αμήχανα, με το μαγιό αυτό το συναίσθημα αυξάνεται εκθετικά. Προτίμησε να πάτε βραδάκι, για να δείτε το φεγγάρι πίνοντας μία παγωμένη μπίρα.

Μην αλλάζεις τα πλάνα

Το ντροπαλό φλερτ σου έχει προετοιμαστεί γι’ αυτό που κανονίσατε. Αν εσύ του αλλάξεις τα πλάνα επειδή έχεις καλές προθέσεις και θέλεις να του κάνεις έκπληξη, θα τον πιάσεις απροετοίμαστο. Άρα και πιο αμήχανο.

Σε μία συναυλία

Όπως και σε ένα κλαμπ, έτσι και σε μία συναυλία τα ραντεβού είναι σχετικά δύσκολα για έναν ντροπαλό άνθρωπο. Αναγκασμένοι λόγω φασαρίας να φωνάζουν για να τους ακούσεις, πρέπει παράλληλα και να κάνουν ησυχία επειδή αυτή είναι η σωστή συμπεριφορά σε μία συναυλία.

Γενικά, είναι σχετικά άβολο να κάθεσαι ακίνητος σε συναυλία, κάτι πρέπει να κάνεις. Και είναι αρκετά αμήχανο να στέκεσαι όρθιος σαν στέκα του μπιλιάρδου κουνώντας ρυθμικά το πόδι.

(*) Επειδή τα τον/την και του/της από ένα σημείο και μετά ακούγονται σαν καμπανάκια, και τα @ μας φαίνονται οπτική φασαρία, όλες οι αντωνυμίες παρακάτω είναι σε τυχαία γένη. Ισχύουν, όμως, για όλα τα φύλα. Προσάρμοσε ανάλογα με την περίπτωσή σου.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα