1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

9 αποφθέγματα αγάπης που δίνουν απαντήσεις σε πολλά προβλήματα σχέσεων


Μπορεί να είμαι 16 χρόνια σε μια σχέση και να νιώθω τρισευτυχισμένη μέσα σε αυτήν αλλά τόσο εγώ όσο και όλοι οι άνθρωποι περνάμε τις δυσκολίες μας και θέλουμε που και που  να παίρνουμε έμπνευση από ανθρώπους που είναι πιο σοφοί, πιο μελετημένοι πάνω στις σχέσεις και έχουν πει κάποια αποφθέγματα που πραγματικά εμπνέουν. 

Παρακάτω θα δεις 10 αποφθέγματα αγάπης που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά ερωτήματα που έχεις και να νιώσεις καλύτερα μέσα στη σχέση σου.

#1. «Μια δυνατή σχέση απαιτεί να επιλέγεις να αγαπάς τον αγαπημένο σου ακόμα και σε εκείνες στις στιγμές που με δυσκολία σου αρέσει.»

#2. «Οι σχέσεις δυναμώνουν όταν και οι δύο θέλουν να καταλάβουν τα λάθη τους και να συγχωρήσουν ο ένας τον άλλον.»

#3. «5 είναι τα μυστικά μιας υγειούς σχέσης: Το να είσαι πιστός. Το να τον κάνεις να νιώθει αρεστός. Το να τον σέβεσαι. Το να μην φλερτάρεις με άλλους. Το να βρίσκεις πάντα χρόνο για εκείνον.»

#4. «Να έχεις μια σχέση που να είναι τόσο ώριμη που να λες στον άλλος ας κάτσουμε κάτω, ας δούμε το πρόβλημά μας και ας το λύσουμε. Τόσο απλά». 

#5. Αν κάποιος θέλει πραγματικά να είναι στη ζωή σου, τότε πραγματικά θα κάνουν προσπάθεια για να είναι. Χωρίς υπεκφυγές και δικαιολογίες.»

#6. «Ερωτεύσου κάποιον που δεν σε κάνει να νιώθεις πως η αγάπη είναι δύσκολη».

#7. «Πάντα να εμπιστεύεσαι πριν αγαπήσεις γιατί η αγάπη δεν είναι τίποτα χωρίς εμπιστοσύνη». 

#8. «Πρέπει να είσαι τόσο ατρόμητος ώστε να δώσεις την αγάπη που ποτέ δεν πήρες».

#9. «Όλες οι σχέσεις υπακούουν σε έναν και μόνο νόμο! Ποτέ μην κάνεις τον σύντροφό σου να νιώθει μοναξιά όταν είσαι στον ίδιο χώρο μαζί του».

Διαβάστε ακόμα: Σεξ μετά από καυγά; Τι αποκαλύπτει νέα έρευνα;

5 tips μόνο για γυναίκες: Πώς θα έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου;

Η Sarah Jessica Parker μοιράζεται μαζί μας το μυστικό του επιτυχημένου της γάμου




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα