1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

7 ερωτήσεις που πάντα ήθελες να κάνεις σε μια sex therapist…


Οι sex therapist είναι ειδικοί σε θέματα σχέσεων που θα σε βοηθήσουν (εσένα και τον σύντροφό σου) να λύσεις κάποιες απορίες ή προβλήματα που μπορεί να έχεις στο σεξ. Ποιες είναι οι ερωτήσεις που θέλεις να τους κάνεις αλλά δεν τολμάς;

#1. Πώς μπορεί να με βοηθήσει ένας sex therapist;
Ο sex therapist θα μιλήσει μαζί σου για θέματα που αφορούν το σεξ και τη σχέση σου, αλλά και δυσκολίες που αντιμετωπίζεις στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου.

#2. Χρειάζομαι τέτοιου είδους θεραπεία;
Δεν είναι απαραίτητο να έχει φτάσει το πρόβλημα στο απροχώρητο για να απευθυνθείς σε έναν θεραπευτή σεξ. Μπορείς να το κάνεις ακόμα και αν έχεις κάποιους προβληματισμούς. Σίγουρα θα σε βοηθήσει και θα σου δώσει απαντήσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν.

#3. Είμαι φυσιολογική;
Όλοι οι άνθρωποι είναι διαφορετικοί και είναι φυσιολογικό να έχεις διαφορετικά γούστα στο σεξ σε σχέση με τον πρίγυρό σου.

#4. Μπορεί να με βοηθήσει αυτή η θεραπεία να έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση στο κρεβάτι;
Το να καταφέρεις να μιλήσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζεις στο σεξ είναι ένα σημαντικό βήμα για να νιώσεις αυτοπεποίθηση και στο κρεβάτι. Από μικροί μαθαίνουμε να μην μιλάμε άνετα για το σεξ. Όταν όμως αρχίσεις να μιλάς για αυτό θα αλλάξει όλη η φιλοσοφία σου.

#5. Τι πρέπει να γνωρίζω σχετικά με το σεξ και την υγεία;
Είναι σημαντικό να κάνεις σεξ στη ζωή σου γιατί το σεξ χαρίζει υγεία. Έτσι δεν πρέπει να το αντιμετωπίζεις σαν κάτι αρνητικό αλλά σαν κάτι που θα σου χαρίζει ευτυχία και ευεξία.

#6. Μπορεί ένας θεραπευτής να με βοηθήσει να εξερευνήσω τις φαντασιώσεις μου;
Μπορείς να πεις τα πάντα στον θεραπευτή σου και αυτός θα σε βοηθήσει σίγουρα να εξερευνήσεις κάθε φαντασίωση που έχεις.

#7. Πώς μπορώ να ξεκινήσω τη θεραπεία;
Ψάξε να βρεις έναν θεραπευτή που σου ταιριάζει και ταυτόχρονα αγόρασε μερικά βιβλία που θα σε διαφωτίσουν σε τομείς που θέλεις να εξερευνήσεις. Μην ντρέπεσαι και προσπάθησε να είσαι πιο ανοιχτή στο θέμα του σεξ για να δεις τη σεξουαλική σου ζωή να βελτιώνεται.

Διαβάστε ακόμα: Μόλις παντρεύτηκες; 10 συμβουλές από ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια παντρεμένοι

5 συμβουλές για να πάψεις να αντιπαθείς την πεθερά σου από…σήμερα!

Έλα πιο κοντά με τον σύντροφό σου κάνοντάς του ΑΥΤΕΣ τις 10 ερωτήσεις




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα