1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 σκληρές αλήθειες που δείχνουν για ποιο λόγο δεν σου ζήτησε δεύτερο ραντεβού


Γνώρισες έναν άντρα, βγήκατε ραντεβού και εκείνος δεν σου ζήτησε ποτέ να ξαναβγείτε; Οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί αλλά θα επικεντρωθούμε σε 4 βασικές αλήθειες που πρέπει να μάθεις.

#1. Ιδεολογικές διαφορές

Πολιτική, θρησκεία και αθλητικά: Αν ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου είναι πολιτικοποιημένος, έχει πολύ αυστηρά πιστεύω ή υποστηρίζει φανατικά κάποια ομάδα και εσύ του φέρεις κόντρα σε κάποιο από αυτά, είναι πιθανό να μην θελήσει να σε ξαναδεί. Κάποιοι άνθρωποι είναι πολύ αυστηροί με τα πιστεύω τους και θέλουν γύρω τους ανθρώπους που είναι το ίδιο αυστηροί. Το πρόβλημα δεν είναι δικό σου απλά είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως υπάρχει η πιθανότητα να σου έριξε άκυρο για κάποιον από τους παραπάνω λόγους.

#2. Πολύ προσωπικές εξομολογήσεις

Καλό θα ήταν να αφήσεις τις προσωπικές εξομολογήσεις για τα επόμενα ραντεβού που ούτως ή άλλως θα έχετε έρθει πιο κοντά. Το να του πεις τα πάντα για τους πρώην του ή πόσο ωραία μυρίζουν τα μαλλιά του είναι πράγματα που καλό είναι να αποφύγεις να αποκαλύψεις.

#3. H υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σου κάνει κακό

Είναι ωραίο να έχεις αυτοπεποίθηση αλλά προσπάθησε να μην φανείς υπερβολική στο πρώτο ραντεβού. Δείξε πόσο ωραία νιώθεις με το σώμα σου ή την προσωπικότητά σου αλλά χωρίς υπερβολές.

#4. Η θεματολογία του ραντεβού ήταν λάθος

Μπορεί από το άγχος σου να ξεχάστηκες και να μίλαγες μια ώρα για τον πόλεμο του 1821 επειδή σε συναρπάζει η ιστορία μας, αλλά τι σου φταίει ο άνθρωπος που έχεις απέναντί σου που βγήκε μαζί σου για να περάσει μια χαλαρή και όμορφη βραδιά; Απέφυγε λοιπόν τα πολύ «βαριά» θέματα και όλα θα πάνε καλά μεταξύ σας.

Διαβάστε ακόμα:

Τα 3 σημάδια που θα σας πείσουν πως πρέπει να επισκεφτείτε Σύμβουλο Σχέσεων

3 πράγματα που μισείς στο σώμα σου…αλλά οι άντρες τα λατρεύουν!

Μήπως ο σύντροφός σου έχει μελαγχολία; 4 πράγματα που πρέπει να κάνεις άμεσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα