1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

4 λόγοι που δείχνουν πως τον ελέγχεις (ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις)


Μπορεί να θεωρείς μέσα σου πως δεν ελέγχεις στην πραγματικότητα τον σύντροφό σου αλλά διαβάζοντας παρακάτω ίσως συνειδητοποιήσεις πως κάτι δεν πάει καλά ανάμεσά σας. Τι είναι αυτό; Κάποια χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς σου που σε κάνουν να ελέγχεις τη σχέση σου χωρίς να το καταλαβαίνεις.

#1. Του φέρεσαι σαν να είναι μικρό παιδί 
Αυτή είναι μια τυπική συμπεριφορά γυναικών που πολλές φορές φέρονται στους αγαπημένους τους σαν να είναι μικρά παιδιά και όχι ενήλικες άντρες. Αν του δείξεις πως δεν τον εμπιστεύεσαι ούτε για τα ψώνια του μανάβη, τότε είναι σαν να του δείχνεις ότι δεν τον εμπιστεύεσαι για τίποτα. Μην ξεχνάς πως όποια συμπεριφορά σου συνηθίσει ο καλός σου αυτή θα περιμένει και στο μέλλον. Αν θέλεις να γίνει πιο υπεύθυνος σταμάτα να του φέρεσαι σαν να είναι μωρό.

#2. Παραμένεις σιωπηλή
Όταν ένας άντρας θέλει να καταφέρει κάτι συνήθως θα το πει ξεκάθαρα. Όταν μια γυναίκα θέλει να καταφέρει κάτι συνηθίζει να απομακρύνεται, να σταματάει να μιλάει και να δείχνει με αυτόν τον τρόπο πως κάτι δεν πηγαίνει καλά.

#3. Το παίζεις χαζή ενώ δεν είσαι
Μπορεί να ξέρεις πάρα πολύ καλά πώς να αλλάξεις μια λάμπα αλλά να το παίζεις ότι δεν έχεις ιδέα μόνο και μόνο για να το αφήσεις πάνω του. Όπως και να το κάνουμε αυτός είναι ένας τρόπος ελέγχου.

#4. Ξεκινάς τη σύγκριση με άλλους άντρες
‘Οταν δεις πως δεν μπορείς να τον πείσεις για κάτι ξεκινάς να τον συγκρίνεις με φίλους σας, τον πρώην σου, τον μπαμπά σου. Πόσο άδικο όμως είναι αυτό για έναν άνθρωπο; Την επόμενη φορά λοιπόν βρες έναν άλλον τρόπο για να του μιλήσεις για ένα θέμα και άφησε τις συγκρίσεις στην άκρη.

Διαβάστε ακόμα: Καραντίνα στο σπίτι; 7 ιδέες για να περάσεις όμορφα με τον σύντροφό σου

Η «εκδίκηση» της απατημένης συντρόφου: Να τι μπορείς να κάνεις!

6 σημάδια που δείχνουν ότι μόλις γνώρισες τον άντρα των ονείρων σου!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα