1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 tips για να ταρακουνήσεις τον κόσμο του στο κρεβάτι!


Θέλεις να τον ξετρελάνεις στο κρεβάτι και να τον κάνεις να μην μπορεί να συγκεντρωθεί ούτε στη δουλειά του; Υπάρχει τρόπος και συγκεκριμένα υπάρχουν 5 tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τον σκοπό σου.

#1. Συχνότητα
Πόσο συχνά κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου; Μήπως αυτός θέλει παραπάνω αλλά ντρέπεται να στο πει. Όπως και να’χει το περισσότερο σεξ πάντα είναι η σωστή επιλογή!

#2. Ποικιλία
Μην κάνεις την ίδια στάση ξανά και ξανά επί χρόνια. Προσπάθησε να δώσεις ποικιλία στη σεξουαλική σας ζωή. Κάνε εσύ την αρχή και θα ακολουθήσει κι αυτός!

#3. Φαντασιώσεις και φετίχ
Ρώτα τον τι φαντασιώσεις έχει και πραγματοποίησε μερικές από αυτές. Θα σε λατρέψει…

#4. Ένταση
Κάνετε αργό και ρομαντικό σεξ ή γρήγορο και έντονο; Αλλάξτε τις εντάσεις για ποικιλία και δοκιμάστε πολλές διαφορετικές στάσεις που διαφέρουν στην ένταση και την επαφή.

#5. Οργάνωση
Βρες χρόνο όχι μόνο για το σεξ αλλά και για την πρετοιμασία για σεξ που είναι το ίδιο σημαντική, και ίσως ακόμα πιο σημαντική. Βρες χρόνο να τον προκαλέσεις, βρες χρόνο να αγοράσεις σέξι εσώρουχα και βρες χρόνο να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα στο σπίτι σας.

Διαβάστε ακόμα:

Tα 10 σημάδια που δείχνουν ότι ίσως…σε απατάει!

AΥΤΟ το ζώδιο έχει δημιουργηθεί…για να μπλέκει σε δυσάρεστες καταστάσεις στις σχέσεις 

Σχέσεις: Πηγαίνετε διαφορετική ώρα για ύπνο; Πολύ καλά κάνετε! 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα