1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

5 big DO & DON’T για μια υγιή σχέση που θα αντέξει στον χρόνο| Fay’s book


Οι σχέσεις είναι σαν τη θάλασσα. Άλλες φορές είναι φουρτουνιασμένες και άλλες φορές απόλυτα γαλήνιες. Το πως θα χειριστείς την κάθε φουρτούνα έχει να κάνει με το πώς είσαι σαν άτομο. Υπάρχουν ωστόσο κάποια βασικά DO & DON’T που αν τα ακολουθήσεις θα μπορείς να έχεις μια πιο ήρεμη και υγιή σχέση.

DO: Η ελευθερία που θα δώσεις στον καλό σου και η ελευθερία που θα σου δώσει και εκείνος είναι απαραίτητες για να νιώθετε ευτυχισμένοι μέσα στη σχέση σας.

DO: Σεβάσου τα όνειρα και τους στόχους του και μην προσπαθείς να του επιβάλλεις τα δικά σου.

DO: Μάθε να τον ακούς! Για να έχει ένα ζευγάρι υγιή επικοινωνία και σχέση θα πρέπει να ξέρει να εκφράζετε ανοιχτά ο ένας στον άλλον χωρίς φόβο.

DO: Αποδέξου την οικογένειά του και τους φίλους του και μην προσπαθείς να τον απομακρύνεις από αυτούς. Είναι σημαντικό να νιώθει πως τους δέχεσαι ακόμα και αν δεν είναι άτομα που σου ταιριάζουν.

DON’T: Μην τον υποτιμάς ποτέ και για κανένα λόγο. Αν δεν τον εκτιμάς τότε για ποιο λόγο είσαι μαζί του; Κανείς δεν πρέπει να υποτιμάει τον σύντροφό του γιατί αυτό σίγουρα είναι ένα στοιχείο που θα σας απομακρύνει αρκετά.

DON’T: Μην του μιλάς άσχημα. Να ξέρεις πως μπορείς να πεις στον αγαπημένο σου όλα όσα έχεις στο μυαλό σου χωρίς να του μιλήσεις άσχημα και επιθετικά. Με ηρεμία μπορείτε να λύσετε όλα σας τα θέματα.

DON’T: Μην σταματήσεις ποτέ να προσπαθείς! Αυτή είναι ίσως η πιο σημαντική συμβουλή που έχουμε να σου δώσουμε. Όσο προσπαθείς για τη σχέση σας τόσο καλύτερα θα είστε μαζί με τον αγαπημένο σου. Όταν σταματήσεις να ενδιαφέρεσαι και να προσπαθείς τότε το παιχνίδι…θα έχει τελειώσει.

Διαβάστε ακόμα:

Σχέσεις: 7 υποσχέσεις που πρέπει να δώσετε ο ένας στο άλλον

Ναι! ΑΥΤΑ είναι τα χειρότερα λάθη που κάνουμε σε μια σχέση

Τα 4 πράγματα για τα οποία δεν πρέπει να συμβιβαστείς στη σχέση σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα