1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα περάσουν τα ζώδια την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου προκαλεί διαφορετικά συναισθήματα στον καθένα. Και είτε την περιμένεις για να βγάλεις από μέσα σου όλο το ρομάντζο που κρύβεις την υπόλοιπη χρονιά, είτε αρνείσαι να βγεις από το σπίτι και να στηρίξεις μια καπιταλιστική γιορτή, τα άστρα ξέρουν πώς θα την περάσεις.

Κριός
Ακόμα και μέσα στο στρες της καθημερινότητας, θα υπάρξουν λίγα σιρόπια στην ημέρα σου. Αν είσαι σε σχέση, είναι καλή ευκαιρία για έξτρα χρόνο μαζί, αλλά αν είσαι single είναι ακόμα καλύτερη ευκαιρία για να βγεις έξω, χωρίς να σε νοιάζει τι θα προκύψει.

Ταύρος
Η Δευτέρα δεν θεωρείται και πολύ σέξι μέρα, αλλά φέτος για εσένα δεν θα περιλαμβάνει και πολλά άλλα πράγματα. Και αν αναρωτιέσαι τι σημαίνει αυτό αν είσαι single, είναι πως υπάρχει πολύς ακόμα κόσμος εκεί έξω που θέλει να κάνει σεξ. Βρες ποιος σου ταιριάζει περισσότερο και πέτα τις ενοχές από το παράθυρο.

Δίδυμοι
Πολλές κουβέντες, αλλά θα είναι κουβέντες καλές. Στα ζευγάρια, θα ειπωθούν όμορφα αλλά και σοβαρά πράγματα, ενώ για τους single Διδύμους είναι πολύ πιθανό κάποιος ενδιαφέρων ξένος να συνδεθεί μαζί σας από εκεί που δεν το περιμένατε.

Καρκίνος
Αν υπάρχει κάτι χαλαρό, ίσως και να σοβαρέψει λίγο σήμερα. Κάτι η μέρα, κάτι ο ρομαντισμός του ζωδίου, είναι μια μέρα που θες να την περάσεις στο κρεβάτι και να κοιτιέσαι στα μάτια.

Λέων
Για να είμαστε ειλικρινείς, υπάρχουν και πιθανότητες να ξεχάσεις ότι υπάρχει Άγιος Βαλεντίνος, ακόμα κι αν είσαι σε σχέση. Η φάση σου είναι ιδιαίτερα πολυάσχολη τελευταία και δεν σε νοιάζει τόσο. Single Λέοντα, θα πούμε προσοχή στα μηνύματα από και προς πρώην.

Παρθένος
Αν είσαι σε σχέση, θα περάσεις μια όμορφη, αν όχι και τόσο συναρπαστική βραδιά. Που μάλλον είναι ακριβώς ό,τι θες αυτή την περίοδο. Αν πάλι είσαι single, ίσως μια έξοδος να είναι αυτό που χρειάζεσαι για να χαλαρώσεις.

Ζυγός
Σπίτι και πάλι σπίτι, Ζυγέ. Με Βαλεντίνο ή χωρίς. Και αν η φάση είναι χωρίς αλλά θέλεις παρέα, οι φίλοι σου θα είναι εκεί. Το καλύτερο με όλο αυτό; Είναι φουλ συνειδητή απόφαση, άρα ξέχνα την μιζέρια και το FOMO.

Σκορπιός
Εσύ, από την άλλη, δεν γίνεται να κάτσεις μέσα. Όποια και να είναι η κατάσταση με τα ερωτικά σου, θέλεις να δεις κόσμο, να ακούσεις μουσική και να γυρίσεις σπίτι έχοντας χορτάσει φλερτ και καλή κουβέντα.

Τοξότης
Η μέρα δεν προσφέρεται για κάτι πολύ γκράντε – όχι ότι σε πείραξε ποτέ αυτό, ξέρεις να προσαρμόζεσαι. Μην φοβηθείς όμως να κάνεις κάτι καινούριο ή ασυνήθιστο, επειδή πάντα είναι καλή στιγμή για να φτιάχνεις νέες αναμνήσεις.

Αιγόκερως
Τα άστρα είναι στις πιο κατάλληλες θέσεις για ρομάντζο για το λιγότερο ρομαντικό ζώδιο. Αν είσαι σε σχέση, απόλαυσε μια λίγο διαφορετική μέρα, και αν είσαι single είναι πολύ πιθανό να τραβήξεις μερικά βλέμματα…

Υδροχόος
Διάλεξε προσεκτικά τα άτομα που θα περάσεις την ημέρα μαζί τους σήμερα, μιας και η ερωτική σου διάθεση βρίσκεται στο φουλ. Θα περάσεις την ημέρα φλερτάροντας χωρίς να το καταλαβαίνεις.

Ιχθείς
Αν είσαι σε σχέση, δεν θα συμβεί κάτι ιδιαίτερο του Αγίου Βαλεντίνου… επειδή ούτως ή άλλως η φάση σου τελευταία μάλλον είναι λίγο μαγική. Αν είσαι όμως single, μην φοβηθείς να γνωρίσεις κάποιο νέο άτομο. Τα άστρα είναι με το μέρος σου.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα