1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Tips για να περάσετε όμορφες διακοπές με τα παιδιά και τον πρώην σύζυγο…


Πολλά πρώην ζευγάρια αναγκάζονται να περνάνε τις διακοπές τους μαζί παρόλο που έχουν χωρίσει και μπορεί να μην έχουν καθόλου καλές σχέσεις πλέον. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία τότε αξίζει να διαβάσεις παρακάτω για να δεις κάποια tips που θα σε βοηθήσουν να περάσεις τις φετινές διακοπές ήρεμα μαζί με τον πρώην σύντροφό σου και τα παιδιά σας.

#1. Χώρος
Η διαμονή είναι σημαντική υπόθεση και είναι ένα κομμάτι στο οποίο δεν πρέπει να κάνετε περικοπές. Αυτό σημαίνει πως δεν θα πρέπει να κλείσετε κοινά δωμάτια για να μειώσετε τα έξοδα αλλά χωριστά δωμάτια για να απολαύσετε περισσότερο τις διακοπές σας και να μην νιώθετε πολύ δυσάρεστα.

#2. Χρήματα
Η Νο1 αιτία τσακωμού στα χωρισμένα ζευγάρια είναι τα χρήματα. Για να αποφύγερε άβολες συζητήσεις συμφωνήστε σε ένα ποσό που μπορείτε και οι δύο να συνεισφέρετε. Βάλτε για παράδειγμα από 400 ευρώ στο κοινό ταμείο των διακοπών και χρησιμοποιήστε τα για το φαγητό των παιδιών, τη διασκέδασή τους και τα έξοδά τους. Αν στο τέλος περισσέψει ένα ποσό από αυτά τα χρήματα μπορείτε και πάλι να το μοιραστείτε στα δύο.

#3. Χρόνος
Μπορεί ο λόγος που κάνετε αυτό το ταξίδι να είναι να περάσετε περισσότερο χρόνο ως οικογένεια αλλά καλό θα ήταν να έχετε και οι δύο κάποιο ελεύθερο χρόνο εναλλάξ. Έτσι θα μπορείτε να περπατήσετε ήρεμα στα σοκάκια του νησιού που επιλέξατε, να κάνετε τα ψώνια σας χωρίς την γκρίνια του πρώην ή και των παιδιών. Μην ξεχνάτε πως είστε διακοπές και είναι σημαντικό και για εσάς να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε πριν επιστρέψετε και πάλι στη δύσκολη καθημερινότητα.

Διαβάστε ακόμα: Νέα έρευνα αποκαλύπτει: Απίστευτα τα αποτελέσματα για τη σεξουαλική ζωή των νέων

8 μαθήματα ζωής που αξίζει να ξέρεις ώστε να μην πληγωθείς ποτέ ξανά σε μια σχέση

Διακοπές με τον αγαπημένο σου: Βασικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να παραμείνετε ερωτευμένοι!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα