1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

10 λόγοι για να αγαπήσεις έναν Σκορπιό


Οι Σκορπιοί είναι δύσκολοι άνθρωποι. Δεν θα πούμε ότι είναι παρεξηγημένοι, επειδή όντως είναι περίεργοι και τόσο, μα τόσο δύσκολοι. Και ο χρυσός όμως δύσκολα βρίσκεται. Ή δύσκολα κρατιέται στο σπίτι σου να μην τον κλέψουν. Δεν είμαστε σίγουροι πού το πηγαίναμε μ’ αυτή την αναλογία, αλλά αυτοί είναι δέκα λόγοι που θα σε πείσουν πως οι Σκορπιοί κρύβουν μέσα τους χρυσό.

*Το πάθος τους συνήθως αναφέρεται ως αρνητικό, επειδή μπορεί να το αφήσουν να αναλάβει τα ηνία και να φτάσουν σε ακρότητες. Εμείς θα γυρίσουμε στο νόμισμα πλευρά και θα σου πούμε ότι δεν πρόκειται να βρεις άτομο που να μένει πιο πιστό στο λόγο του. Και να είσαι λιγότερο καχύποπτος.
*Ναι, στα ερωτικά τους μπορεί να είναι υπερβολικά απότομοι, να πηγαίνουν από το 0 στο 100 μέσα σε λίγες ώρες. Το θέμα είναι ότι και εδώ δύσκολα θα αλλάξουν γνώμη…
*…κάτι που σημαίνει ότι είναι απ’ τους ανθρώπους που μόλις δουν τα μαύρα σύννεφα να πλησιάζουν την σχέση, αρχίζουν αμέσως να καταστρώνουν σχέδια διάσωσης.
*Ο λόγος που θα κάνουν τα πάντα για να διατηρήσουν μια σχέση στη ζωή είναι απλός: Δεν κάνουν συχνά σχέσεις. Ναι, μπορεί να “ερωτεύονται” (αλλιώς να παθαίνουν εμμονές) συχνά, αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι θα προχωρήσουν. Αυτές είναι σημαντικές αποφάσεις.

*Για ζώδια του νερού (βλ. μελαγχολικά, εσωστρεφή, δραματικά), οι Σκορπιοί είναι εκπληκτικά εναρμονισμένοι με τα συναισθήματά τους σε σχέση με τους Καρκίνους και (θου Κύριε) τους Ιχθείς. Που σημαίνει ότι ακόμα και στις πιο drama queen φάσεις τους, το δράμα θα το δεις να έρχεται από μακριά και θα σου ζητηθεί συνέναιση για να συμμετέχεις. Οι Σκορπιοί δεν παίρνουν κλαμμένα τηλέφωνα στις πέντε το πρωί, εκτός κι αν είσαι πρώην που τους πονάει ακόμα. Αλλά εκεί και ποιος δεν θα έπαιρνε…
*Οι Σκορπιοί ξέρουν πολύ καλά ποιες είναι οι δυνάμεις τους, και αυτό τους βοηθά να βρίσκουν εύκολα την θέση τους σε μια παρέα, σε εργασιακό πλαίσιο, ακόμα και σε μια τυχαία έξοδο.

*Τους είναι αρκετά εύκολο να επικοινωνήσουν πότε θέλουν να μείνουν μόνοι τους. Δεν λέμε ότι θα το κάνουν πάντα με τον πιο ευγενικό τρόπο, αλλά τουλάχιστον δεν θα σε αφήσουν ποτέ με την απορία. Κι αυτό το λες πιο τίμια συμπεριφορά σε σχέση με πολλά άλλα ζώδια.
*Είναι πιστοί στους ανθρώπους τους σε βαθμό κακουργήματος. Και ίσως το λέμε κυριολεκτικά αυτό.
*Που σημαίνει ότι αν έχεις φίλο Σκορπιό και μαλώσεις με κάποιον άσχημα, ο Σκορπιός σου θα είναι πολύ χαρούμενος να σου καταστρώσει πλάνο εκδίκησης. Θα τον πληρώσεις με αιώνια αγάπη, ή σε 24 άτοκες δόσεις.
*Ναι, είναι δύσκολο να καταφέρεις να μπεις στα ενδότερα ενός Σκορπιού και να μην φρικάρεις με αυτά που θα δεις. Αλλά αν ξεπεράσεις το αρχικό σοκ από τα βάθη του μυαλού τους, μετά θα αρχίσουν να σχηματίζονται πανέμορφες λεπτομέρειες: Αυτά τα βάθη δεν κρύβουν μόνο παράνοιες, αλλά και απίστευτη ομορφιά.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα