1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Όλες οι φορές που ο Τσιτσιπάς έγινε viral για τους λάθος λόγους


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έβαλε την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του τένις χάρη στις εντυπωσιακές επιδόσεις του σε κάθε τύπο γηπέδου σε όλο τον κόσμο (χώμα,greenset,ταρτάν). Χάρη σε αυτές ο Έλληνας τενίστας σκαρφάλωσε στο νούμερο 3 της παγκόσμιας κατάταξης παίρνοντας δικαιωματικά θέση μεταξύ των κορυφαίων του αθλήματος τα τελευταία χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ταλέντο του Στέφανου Τσιτσιπά και τις ικανότητές του που του έχουν χαρίσει πάμπολλες επιτυχίες, τρόπαια και άπειρα κολακευτικά σχόλια. Παρόλα αυτά ο διάσημος πια τενίστας έχει γίνει viral για μια σειρά από άστοχες δηλώσεις κι αναρτήσεις που τον έβαλαν στο μάτι του κυκλώνα ξεσηκώνοντας πλήθος αντιδράσεων. Θυμηθήκαμε κάποιες από αυτές.

Η σεξιστική ανάρτηση για το παρκάρισμα

Το 2019 ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα τιτίβισμα στο Twitter που κατηγορήθηκε ως σεξιστικό αφού αστειεύτηκε ανεπιτυχώς με τις οδηγικές ικανότητες των γυναικών.

«Άραγε, όσες παρκάρουν χάλια να έχουν άπλυτα πιάτα;».

Ο Τσιτσιπάς για τον φεμινισμό

Ο Έλληνας τενίστας τον Δεκέμβριο του 2022 έκανε retweet την ανάρτηση του 22χρονου youtuber Ιμάν Γκαντζί, η οποία έγραφε ότι: «Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει στις γυναίκες να μισούν τους άνδρες. Γυναίκες να μισούν εκείνες τις γυναίκες που είναι υπερήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άνδρες να ντρέπονται που είναι άνδρες. Είναι πραγματικά κρίμα κάτι που ήταν αρχικά τόσο αγνό να έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες».

Όπως μπορείς να καταλάβεις πολλοί χρήστες αντέδρασαν με αποτέλεσμα ο Στέφανος Τσιτσιπάς να γράψει ότι: «Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή. Ο σύγχρονος φεμινισμός μετατράπηκε από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία αγανάκτησης που επιδιώκει να απογοητεύσει τους άνδρες. Πώς είναι αυτό δίκαιο;» κάνοντας τα πράγματα ελαφρώς χειρότερα.

Γιατί οι γυναίκες να παίζουν μόνο 3 σετ;

Τον Μάρτη του 2022 ο Τσιτσιπάς τοποθετήθηκε μέσω συνέντευξής του στην ιστοσελίδα First Sportz για την αδικία που υφίστανται οι άντρες στα σλαμς καθώς παίζουν 5 σετ, σε αντίθεση με τις γυναίκες που παίζουν 3.

«Δεν θέλω να προκαλέσω αντιδράσεις με αυτό που θα πω, ωστόσο πρέπει να τονίσω ότι υπάρχει ισότητα στα χρηματικά έπαθλα μεταξύ των ανδρών και των γυναικών, αλλά στις γυναίκες γίνονται ματς των 3 σετ και στους άνδρες των 5.

Επιστημονική έρευνα αναφέρει πως οι γυναίκες έχουν μεγαλύτερη διάρκεια σε θέμα αντοχής. Δεν ξέρω. Ισως θα μπορούσαν να παίζουν πέντε σετ κι αυτές. Για τα γκραν σλαμς τουλάχιστον. Από την άλλη βέβαια, με 3 σετ στους άνδρες ίσως βλέπαμε μεγαλύτερη γκάμα νικητών στα σλαμς. Πιστεύω ότι οι τίτλοι θα ήταν εντελώς διαφορετικοί στους άνδρες αν είχαμε νικητή σε σύνολο τριών σετ»

Η Καρολίνα Πλίνοβα που ήταν εκείνη την περίοδο το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης των γυναικών στο άθλημα τουίταρε ένα σκρίνσοτ της συνέντευξης του Τσιτσιπά συνοδεία emojis που έδειχναν ότι έκλαψε από τα γέλια με τις δηλώσεις του.

Ο Τσιτσιπάς έχει κάτι να πει στους μισθωτούς

«Ο μισθός σου είναι η δωροδοκία που σου δίνουν για να ξεχάσεις τις φιλοδοξίες σου» είχε τουιτάρει ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας σε άλλη μια τουλάχιστον άστοχη ανάρτησή του η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων αλλά και κραξίματος στον Στέφανο Τσιτσιπά.

Πότε θα πάμε στο Μαλιμπού;

«Το Μαλιμπού είναι ένα μαγικό μέρος» είχε δηλώσει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αρχή του πολέμου στην Ουκρανία κι ενώ πολλοί διάσημοι τενίστες είχαν εκφράσει δημόσια τη λύπη τους για όσα συνέβησαν στην Ευρώπη εκείνες τις μέρες.

Πότε θα ανοίξει Harrods στην Ελλάδα;

Βρισκόμαστε στον Δεκέμβριο του 2020 κα στην Ελλάδα μετακινείσαι στέλνοντας μηνύματα με το κινητό για να βγάλεις τον σκύλο σου βόλτα, ενώ τα καταστήματα παραμένουν κλειστά, λειτουργώντας ελάχιστες μέρες με click away όρους. Τότε είναι που ο Στέφανος Τσιτσιπάς κρίνει πως είναι η κατάλληλη ώρα για να τουιτάρει πως η Ελλάδα χρειάζεται ένα Harrods

Όταν έβρισε τον πατέρα του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνιζόταν για το 500άρι Indoor τουρνουά, Erste Bank, της Βιέννης κόντρα στον Αυστριακό, Νο155 του κόσμου, Ντένις Νόβακ τον Οκτώβριο του 2022. Εκεί όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν πολύ καλά κατά τη διάρκεια του σετ του ο Τσιτσιπάς έβρισε προς το προπονητικό booth που βρισκόταν ο πατέρας του, φωνάζοντας «μαλ@@ας είσαι, φύγε».

«Δεν παίζεις με ποιότητα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή του σε έναν αγώνα του 2019 απέναντι στον Κραΐνοβιτς κι είχε μια τεράστια έκρηξη η οποία έγινε viral κι ακόμη μνημονεύεται στο ελληνικό ίντερνετ. Ο Έλληνας τενίστας ούρλιαζε «δεν παίζεις με ποιότητα, μ@λ@κίζεσαι όπως πάντα» τερματίζοντας το viralness.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα