1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Φτιάχνουμε στο πι και φι σπιτικά τρουφάκια σοκολάτας μόνο με 3 υλικά


Κατά καιρούς σας έχουμε δείξει αρκετές συνταγές με μπισκότα. Σήμερα παίρνουμε τα αγαπημένα μας μπισκότα και τα μετατρέπουμε σε νόστιμα τρουφάκια με αυτή την εύκολη συνταγή που δεν απαιτεί ψήσιμο. Και το καλύτερο; Θα χρειαστείτε μόνο τρία υλικά!

Υλικά:

1 πακέτο μπισκότα τύπου Oreo

100 γρ. τυρί κρέμα

1 κούπα νιφάδες λευκής ή μαύρης σοκολάτας

Εκτέλεση:

Στο μπλέντερ χτυπήστε τα μπισκότα μαζί με την κρέμα τους. Κρατήστε 1/4 της κούπας για το γαρνίρισμα και σε ένα μεγάλο μπολ ανακατέψτε το μείγμα μπισκότων με το τυρί κρέμα. Μπορεί να είναι πιο εύκολο να το κάνετε με τα χέρια σας.

Μόλις ομογενοποιηθεί το μείγμα, φτιάξτε μικρά τρουφάκια και τοποθετήστε τα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Βάλτε τα στην κατάψυξη για 15 λεπτά.

Μέχρι να παγώσουν τα τρουφάκια, λιώστε την λευκή ή την μαύρη σοκολάτα σε μπεν μαρί. Βγάλτε τα τρουφάκια από την κατάψυξη και βουτήξτε τα στη σοκολάτα μέχρι να καλυφθούν πλήρως.

Τοποθετήστε τα σε ένα νέο αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίστε τα με μπισκότα που έχουν απομείνει. Βάλτε τα τρουφάκια στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα.

Διαβάστε επίσης

Πώς να φτιάξετε σπιτική σάλτσα ντομάτας- Αποθηκεύστε την σε βάζα για όλη τη χρονιά!

Σπιτικές κρέπες σοκολάτα – Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Μαρμελάδα σταφύλι χωρίς ζάχαρη: Μία πανεύκολη και light συνταγή


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα