1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Το ηλικιωμένο ζευγάρι που ντύνεται ασορτί για να εκφράσει την αγάπη του


Τι είναι αγάπη; Είναι και να φοράς τα ίδια ρούχα με τον σύντροφό σου. Δεν ξέρουμε, αν εσείς είχατε σκεφτεί αυτόν τον γλυκό τρόπο για να εκφράσετε την αγάπη σας με τον καλό σας, αλλά ένα ηλικιωμένο ζευγάρι από την Ιαπωνία το κάνει, και γίνεται viral.

Ο Tsuyoshi και η Tomi Seki ντύνονται με κομψά ασορτί ρούχα και μοιράζονται τη μόδα τους στο Instagram από το 2016. Το ηλικιωμένο ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και 43 χρόνια και η βαθιά τους αγάπη φαίνεται από τον τρόπο που ταιριάζουν πουκάμισα με φορέματα, σακάκια με πουλόβερ.

Οι δύο τους εξηγούν ότι πάντα είχαν παρόμοια γούστα όσον αφορά στα ρούχα. Και πως αυτά που τελικά αποφασίζει να φορέσει ο ένας είναι εμπνευσμένα από τον άλλον. Ενώ τονίζουν ότι τα ρούχα τους δεν είναι ακριβά, λανσάροντας ακόμη και δική τους σειρά με ρούχα

Οι φωτογραφίες που μοιράζονται στον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram με το όνομα «Bon Pon» είναι υπέροχες και τα likes κάθε φορά “πέφτουν” βροχή.

Αριθμούν πάνω από 900 χιλιάδες followers στο Instagram. Οι ίδιοι γράφουν για τους εαυτούς τους στο μίνι βιογραφικό τους: Ζευγάρι με γκρίζα μαλλιά και γυαλιά στα 60 τους, ο σύζυγος είναι ο Bon και η σύζυγός ο Pon (το παιδικό τους παρατσούκλι), επέτειο γάμου έχουν στις 11.5.1980, έχουν μια γάτα, την Fuu, που είναι 17 ετών και μια κόρη ενώ ζουν στην πόλη Sendai.

Διαβάστε επίσης

Ανδρέας Γεωργίου: «Σήμερα καίγεται η Ελλάδα και ο δημοσιογράφος αυτός αναρωτιέται αν είμαι γκέι»

Αθηνά Οικονομάκου: Άγριο κράξιμο στο Instagram – Διαφημίζει ξενοδοχείο ενώ καίγεται η Ελλάδα

Εριέττα Κούρκουλου: Η οργισμένη ανάρτηση για τις influencers που ποστάρουν από Μύκονο εν μέσω πυρκαγιών


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα