1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα 6 χαρακτηριστικά που κάθε σύζυγος θα πρέπει να έχει για να σε κάνει ευτυχισμένη


Σύμφωνα με τους ειδικούς σε θέματα σχέσεων υπάρχουν 6 βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα που κάθε άντρας πρέπει να έχει ώστε να δημιουργήσει μια όμορφη και υγιή οικογένεια. Ποια είναι αυτά;

#1. Ακεραιότητα
Η ακεραιότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά γνωρίσματα που πρέπει να έχει ένας άντρας για να πετύχει η σχέση σου μαζί του. Είναι πολύ σημαντικό να είναι μαζί σου ειλικρινής και να νιώθει άνετα να μοιραστεί τα πάντα χωρίς φόβο και πάθος.

#2. Οικογένεια που σέβεται 
Αν η οικογένειά του δεν είναι υγιής τότε είναι πολύ πιθανό να έχετε διάφορα προβλήματα να αντιμετωπίσετε και στη σχέση σας. Οι γονείς πάντα παρεμβαίνουν στα παιδιά τους και είναι σημαντικό να παρεμβαίνουν για τους σωστούς λόγους.

#3. Δύναμη και ανεξαρτησία
Το να παντρευτείς κάποιον που θα είναι τεμπέλης και θα στηρίζεται πάντα σε εσένα δεν είναι κάτι που θα ήθελες σωστά; Οπότε προσπάθησε να επικεντρωθείς σε σχέσεις που έχουν μέλλον και σε άντρες που μπορούν να είναι ανεξάρτητοι.

#4. Ευγένεια
Η ευγένεια σε έναν άντρα είναι μεγάλη αρετή. Και όταν μιλάμε για ευγένεια δεν εννοούμε να είναι απλά το καλό παιδί που θα δέχεται τα πάντα. Μιλάμε για ευγενικά χαρακτηριστικά που θα τον κάνουν αγαπητό στους γύρω του αλλά και σε εσένα.

#5. Καλούς φίλους
Το δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι είναι πολύ σπουδαία ρήση και ισχύει πάντα. Αν ο αγαπημένος σου έχει τίμιους φίλους τότε να είσαι σίγουρη πως θα είναι τίμιος και απέναντί σου.

#6. Υγιεινό lifestyle
Δεν είναι απαραίτητο να είναι vegeterian αλλά είναι σημαντικό να προσέχει την υγεία του, να μην έχει κακές συνήθειες και να γυμνάζεται. Αν εκείνος είναι υγιής θα μπορείς και εσύ να παραμείνεις υγιής μέσα στη σχέση σας γιατί πάντα το ένα μέλος σε μια σχέση επηρεάζει το άλλο.

Διαβάστε ακόμα: Οι 10 υπερβολικές προσδοκίες που έχουμε σε μια σχέση και μπορεί να την καταστρέψουν

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Τα 3 μυστικά της παραμυθένιας σχέσης τους

5 λόγοι για τους οποίους τα περισσότερα ζευγάρια αποφεύγουν την ψυχανάλυση ζεύγους




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα