1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τα ζώδια που δεν ξέρουν τι θα πει ευθύνη


Η ανευθυνότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που λίγο-πολύ όλοι μας ια επιδείξουμε κάποια στιγμή στη ζωή μας. Τι να κάνουμε, είναι ανθρώπινο. Τα παρακάτω ζώδια, όμως, μάλλον το έχουν παρακάνει.

Κριός
Δεν υπάρχει ρίσκο που θα αρνηθεί να πάρει. Ή που θα το σκεφτεί τουλάχιστον λίγο. Πρώτος στο χορό, τελευταίος στην υπευθυνότητα. Το γεγονός ότι χρησιμοποιούμε την λέξη “ηγέτης” για τον Κριό δεν σημαίνει ότι είναι κάτι που μπορεί αναγκαστικά να κάνει στην πράξη. Μπορεί να έχει ωραίες ιδέες, μπορεί να ξέρει πώς να φέρει τους κατάλληλους ανθρώπους σε επαφή μεταξύ τους, αλλά μέχρι εκεί θα φτάσει η ηγεσία του: Πολύ καλές ιδέες, μα όσον αφορά την εκτέλεση θα χρειαστεί βοήθεια (ή πίεση).

Τοξότης
Είναι περιπετειώδης – η πιο κλισέ λέξη για αυτό το ζώδιο, μα είναι αλήθεια – και δεν του αρέσει και πολύ να κάνει σχέδια. Ο αυθορμητισμός του συνήθως θα τον βάλει σε ενδιαφέροντα μονοπάτια, μα όταν το τυχερό του αστέρι κάνει τα στραβά μάτια θα βρεθεί σε δύσκολες καταστάσεις και αδιέξοδα από τα οποία δεν ξεφεύγει εύκολα.

Δίδυμοι
Κοινωνικοί σε σημείο που επηρεάζει αρνητικά την ζωή τους. Παρορμητικοί επειδή βαριούνται εύκολα και χρειάζονται συνεχή δραστηριότητα. Αυτό σημαίνει ότι πολύ συχνά ξεχνάνε αυτά που έχουν να κάνουν, διπλοκανονίζουν συναντήσεις και αφήνουν τα πάντα για την τελευταία στιγμή. Εκτός κι αν έχει (ω, του θαύματος) αναλάβει τα ηνία η πιο “σοβαρή” πλευρά τους.

Λέων
Ο Λέων μπορεί να γίνει πολύ υπεύθυνος σε πράγματα που αφορούν την δική του, προσωπική εξέλιξη. Αν αυτά τα πράγματα τυχαίνει να είναι και αυτά που πρέπει να κάνει στην καθημερινότητά του, καλώς. Αν όχι (όπως συνήθως συμβαίνει), είναι από τους πιο πιθανούς τύπους που θα αποφύγουν όλες τις δουλειές για να κάνουν τα δικά τους.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα