1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα κάνει το κάθε ζώδιο ξεπέτα;


Μια ξεπέτα μπορεί να είναι πραγματικά η κορυφή της σεξουαλικής σου ζωής. Η εμπειρία που θα σκέφτεσαι σε άλλα, λιγότερο καλά σεξ για να καταφέρεις να τελειώσεις. Η φάση που με ένα άτομο ήσασταν ξεκάθαροι για το τι θέλετε ο ένας απ’ τον άλλο (σεξ), πότε το θέλετε (τώρα) και γιατί το θέλετε (επειδή). Και η γνώση ότι μάλλον αυτό δεν θα ξαναγίνει είναι αρκετή για να εξυψώσει αυτή τη μία φορά στο πάνθεον των αναμνήσεών σου.

Ωραία, αρκετά σε ανάψαμε τώρα και σε βάλαμε να σκέφτεσαι τα δικά σου. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτό είναι κείμενο για ζώδια, και πώς θα φέρονταν τα ζώδια σε μια ξεπέτα. Και επίσης αυτό το κείμενο θα έχει πολλά αστεία μέσα, οπότε διπλό συγγνώμη που σε ανάψαμε. Τώρα θα σε ξεφτιλίσουμε λιγάκι.

Κριός
Θα κάνει τις πιο κίνκι φαντασιώσεις του πραγματικότητα επειδή α) ο ενθουσιασμός του όταν βρίσκει νέα άτομα για σεξ πάντα θα τον παρασέρνει, αλλά β) η συναισθηματική απόσταση της ξεπέτας δρα προστατευτικά και μπορεί να δει τον εαυτό του ως χαρακτήρα σε πορνό, άρα γλυτώνει και τα περίεργα ενοχικά. Και μπράβο του.

Ταύρος
Σε απόλυτη αντίθεση με τον Κριό, ο Ταύρος ξέρει τι θέλει από το σεξ και δεν θα προσπαθήσει κάτι καινούριο. Και σε απόλυτη αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη άποψη της προσωπικότητάς του, στην ξεπέτα δεν έχει καμία όρεξη να εντυπωσιάσει. Ζώδια της Γης, εργονομικά σχεδιασμένα.

Δίδυμοι
Το μακρινό 2004, συνέβησαν δύο πράγματα στην καριέρα της Τζάνετ Τζάκσον: Έδειξε το στήθος της σε μερικά εκατομμύρια τηλεθεατών, και έβγαλε ένα κομμάτι που έλεγε “Όλη νύχτα, μη σταματάς”. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να περιγράψεις τη διαδικασία του μέσου Διδύμου για ξεπέτα, οπότε τουλάχιστον άκου το κομμάτι που είναι τέλειο. 

Καρκίνος
Περιμένεις να διαβάσεις ότι “ο Καρκίνος είναι καλό παιδί και δεν κάνει ξεπέτες”, και αυτό σημαίνει ότι το σχέδιο των Καρκίνων έχει πιάσει. Όχι, δεν είναι καλά παιδιά, μια χαρά τις έχουν τις εξάψεις τους όπως όλοι και θα ενδώσουν συχνά στον πειρασμό… για το πιο vanilla σεξ που έκανες ποτέ.

Λέων
Θέλει μία μαριονέτα για να της βάλει χέρια-πόδια άνω-κάτω και να περάσει καλά. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα σε ενημερώσει για αυτές τις προθέσεις, άρα μπορεί να νομίζεις πως θα βρεθείς από πάνω στο BDSM τανγκό σας. Όχι. Καλή διασκέδαση.

Παρθένος
Είπαμε πως όλοι κάνουν ξεπέτες, αλλά δεν είπαμε και πως τις απολαμβάνουν. Οι Παρθένοι δεν μπορούν να ξεφύγουν από το κεφάλι τους καθ’ όλη τη διάρκεια: Αμφισβητούν τις επιδόσεις τους, τον λόγο που κάνουν σεξ, τον λόγο που θέλουν σεξ και τον λόγο που τους γέννησε η μάνα τους άμα τους πιάσεις σε έξτρα κακή μέρα.

Ζυγός
Αν υπάρχει κάποιο ζώδιο στο οποίο αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν θα σε αφήσει να ησυχάσεις μέχρι να τελειώσεις, αυτό είναι ο Ζυγός. Και δεν θα το αναφέρουμε ξανά σε αυτό το κείμενο, σπόιλερ.

Σκορπιός
Ένα από τα πιο καυτά κομμάτια μιας ξεπέτας συνήθως είναι η αυθόρμητη και γρήγορη φύση της. Όχι για τους Σκορπιούς. Θα καθαρίσουν ακόμα και τα μάτια της κουζίνας, οπότε δεν θα μπούμε σε περιγραφές για το τι θα κάνουν στο σώμα τους για το προετοιμάσουν να περάσει από δέκα λεπτά ως εφτά ώρες μαζί σου.

Τοξότης
Στην αρχή του κειμένου είπαμε για τον Κριό ότι γουστάρει τις ξεπέτες επειδή μπορεί να νιώσει ασφαλής να δοκιμάσει περίεργα πράγματα. Το ίδιο ισχύει και για τον Τοξότη, απλά χωρίς όλα τα ακροβατικά στη λογική για να μην νιώθει τσούλα μετά. Ας νιώθει, καλό είναι κι αυτό.

Αιγόκερως
Η μυστηριώδης φύση τους θα σε κάνει να πιστεύεις ότι πίσω απ’ τις κλειστές του πόρτες κρύβονται μαστίγια και λοιπά σαδομαζό. Μπορεί, αλλά εσύ δεν θα το μάθεις. Απλό, λιτό σεξάκι και γεια σας – περίμενες αλήθεια να κοιμηθείς στο σπίτι του Αιγόκερου;

Υδροχόος
Τραβάτε με κι ας κλαίω. Οι Υδροχόοι είναι από τα πιο ντροπαλά ζώδια στις ξεπέτες, που σημαίνει ότι θέλουν κάνα δίωρο να τους σιγοψήνεις τον εγκέφαλο για να νιώσουν το κλικ. Μετά το κλικ γίνονται χαζοί και εύπλαστοι, οπότε θα σου ευχηθούμε καλό κουράγιο. Επειδή θα πρέπει να κάνεις δίωρη κουβέντα με Υδροχόο.

Ιχθείς
Ακόμα και στις ξεπέτες τους θέλουν ρομαντισμό. Θέλουν κλάψα, θέλουν όσο το κάνετε να λέτε φωναχτά πως δεν θα ξαναβρεθείτε. Όσο φορτώνεις το σεξ σας με δράμα, τόσο πιο πορνό γίνονται τα “Αχ” των ψαριών.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα