1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Στο workshop του Infowoman.gr (15/12) θα ανακαλύψουμε πώς θα “χτίσουμε” την αυτοπεποίθησή μας με στυλ!


Ο χρόνος για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε να μετρά αντίστροφα και είμαστε σίγουρες ότι ήδη έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι τι θα φορέσεις στα ρεβεγιόν που θα παρευρεθείς το επόμενο διάστημα, είτε ως καλεσμένη, είτε ως οικοδέσποινα.

Ψάχνεις να βρεις το στυλ που σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις σίγουρη και γεμάτη αυτοπεποίθηση. Αλήθεια, μήπως υπάρχουν στιγμές που νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να είναι χαμηλή, εξαιτίας της εμφάνισής σου; Μήπως περνάς περιόδους που σου φταίνε όλα, μα πάνω απ’ όλα ο εαυτός σου; Που ίσως να εύχεσαι να ήσουν αλλιώς;

Δεν χρειάζονται τέτοιες σκέψεις. Οι ειδικοί στο workshop του Infowoman.gr θα σου δείξουν πώς να σε αγαπάς, πώς να μείνεις ίδια και πώς με απλές αλλά μαγικές κινήσεις η εμφάνιση και η αυτοπεποίθηση μπορούν να γίνουν σύμμαχοι και όχι εχθροί.

Στον κουκλίστικο χώρο του Ellyz στο Μοναστηράκι όλες μαζί θα ανακαλύψουμε την όμορφη πλευρά του εαυτού μας. Και κυρίως θα ανακαλύψουμε το στυλ που μας ταιριάζει.

Η Country Manager της Answear Ελλάδας & Κύπρου Κωνσταντίνα Τσίρα, ο beauty expert Γιαννης Μιχαϊλίδης και η ψυχολόγος Μαρίνα Μόσχα θα απαντήσουν στις απορίες μας και θα μας βοηθήσουν ώστε οι φετινές Γιορτές να είναι η αφορμή να είμαστε κομψές και με αυτοπεποίθηση.

Με την ευγενική χορηγία του answear.gr

%cf%83%cf%84%ce%bf-workshop-%cf%84%ce%bf%cf%85-infowoman-gr-15-12-%ce%b8%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8d%cf%88%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5-%cf%80%cf%8e%cf%82-%ce%b8%ce%b1-%cf%870

Τα δώρα του workshop

Κατά τη διάρκεια του event, θα γίνει live κλήρωση και μία τυχερή θα κερδίσει ένα giftcard αξίας 100 ευρώ από το answear.gr για να επιλέξει τα δώρα των Γιορτών, ανάμεσα σε εκατοντάδες premium brands.

Όλες όσες δηλώσουν συμμετοχή στο event, θα λάβουν αποκλειστική έκπτωση για αγορά από το answear.gr

Πώς θα πάρετε μέρος στο workshop

Η συμμετοχή στο workshop είναι ΔΩΡΕΑΝ, απαιτείται ωστόσο να συμπληρώσετε αυτή τη ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα έχετε εγγραφεί επιτυχώς και δεν θα λάβετε άλλο email επιβεβαίωσης από εμάς.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Φόρμα συμμετοχής

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα