1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Σάρα Τζέσικα Πάρκερ: Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα έκανε ποτέ botox


H Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, βρέθηκε καλεσμένη στην Telegraph προκειμένου να μιλήσει για θέματα που αφορούν την γήρανση και τον ηλικιακό ρατσισμό, στις γυναίκες περισσότερό.

«Γιατί οι άνδρες δεν ανησυχούν για την γήρανση όσο οι γυναίκες;», αναρωτήθηκε η διάσημη ηθοποιός. «Είμαι τόσο μπερδεμένη από το γεγονός ότι η πλειοψηφία των ανδρών της ηλικίας μου δεν προβληματίζονται ποτέ για τη γήρανση», πρόσθεσε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Για να συνεχίσει: «Όλοι μας ξυπνάμε, έχουμε ένα εκατομμύριο πράγματα να κάνουμε και πρέπει να συνεχίσουμε τις μέρες μας – απλά δεν καταλαβαίνω την πίεση στο να μην γεράσουμε».

Στη συνέχεια της συζήτησης, αναφέρθηκε και στο botox. Η πρωταγωνίστρια του Sex And The City δήλωσε πως δεν σκοπεύει να κάνει ποτέ, γιατί κάτι τέτοιο θα επηρέαζε αρνητικά την υποκριτική της καριέρα: «Είμαι ηθοποιός. Πρέπει να κουνάω τα φρύδια μου. Πρέπει να μοιράζομαι συναισθήματα και να επικοινωνώ με το πρόσωπό μου».

Σύμφωνα με την ίδια ηθοποιό η καθημερινή της ρουτίνα είναι πολύ απλή, ενώ της αρκούν τρία προϊόντα: ένα serum, αντηλιακό, και μια κρέμα ματιών.

Διαβάστε επίσης

Η Vera Wang αποκαλύπτει το “μυστικό” της που δείχνει νέα και σίγουρα μας τρολάρει!

Τζένιφερ Άνιστον: Οι φαν της την κατηγορούν ότι μεταμορφώθηκε από τις πλαστικές επεμβάσεις


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα