1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Συνταγες

Πρασοτηγανιά με χειμωνιάτικα λαχανικά, μήλο και κεφαλοτύρι | Συνταγή


Εκτέλεση

Για την πεντανόστιμη πρασοτηγανιά, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Βάζουμε το χοιρινό στο τηγάνι και το ροδίζουμε για 10 λεπτά γυρνώντας το τακτικά.

Προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε φέτες και το πράσο. Τα σοτάρουμε για 5 λεπτά. Προσθέτουμε το λάχανο και το μήλο, σοτάρουμε για 5 λεπτά, πασπαλίζουμε με το μίγμα μπαχαρικών και σβήνουμε με το κονιάκ.

Αφήνουμε την τηγανιά να πιει όλα τα υγρά της.

Αλατίζουμε. Τέλος αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το κεφαλοτύρι κι αφήνουμε να λιώσει καλά.

Δείτε παρακάτω και ένα μοναδικό τρόπο να απολαύσετε την πρασοτηγανιά και να μην πιστεύετε τη νοστιμιά της

Ψωμί γεμιστό με πρασοτηγανιά


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα