1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Νέα έρευνα αποκαλύπτει πότε λένε ΌΧΙ στο σεξ οι άντρες!


Μπορεί να έχεις στο μυαλό σου πως ένας άντρας σπάνια θα πει όχι στο σεξ. Ωστόσο η αλήθεια δεν είναι ακριβώς αυτή γιατί οι άντρες λένε όχι στο σεξ αλλά για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

Μια νέα έρευνα εταιρίας προφυλακτικών ασχολήθηκε με τους λόγους που οι άντρες αρνούνται το σεξ. Η εταιρία ρώτησε 2000 άντρες σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και τα αποτελέσματα είναι απίστευτα!

Υπάρχει ένας βασικός λόγος για να πει ένας άντρας όχι στο σεξ και αυτός είναι το ποδόσφαιρο και οι αγαπημένοι του αγώνες στην τηλεόραση.

Το 37% των αντρών που πήραν μέρος στην έρευνα αποκάλυψαν ότι δεν θα πουν όχι στο σεξ μόνο αν η τηλεόραση παραμείνει ανοιχτή καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα παραδέχτηκαν πως δεν είναι εύκολο να κάνεις σεξ ενώ βλέπεις και τις αγαπημένες σου φάσεις, αλλά με αρκετή αυτοπεποίθηση δηλώνουν ανοιχτοί στο να το δοκιμάσουν.

Το 42% αυτών που ρωτήθηκαν αποκάλυψαν πως μπορεί να δεχτούν να κάνουν σεξ στην κρεβατοκάμαρα αρκεί να γίνει γρήγορα για να μπορέσουν να απολαύσουν τον αγώνα ανενόχλητοι.

Το 27% των αντρών που συμμετείχαν στην έρευνα παραδέχτηκαν πως όση ώρα κάνουν σεξ, ενώ ταυτόχρονα παίζει ο αγώνας που τους ενδιαφέρει, εκείνοι σκέφτονται περισσότερο τις φάσεις που χάνουν και λιγότερο το σεξ με τη σύντροφό τους.

Ποιες είναι όμως οι βασικές δικαιολογίες για να αποφύγουν εντελώς το σεξ; Οι περισσότεροι άντρες αποκάλυψαν πως δηλώνουν άρρωστοι, ότι τους πονάει η μέση τους, ότι είναι πολύ κουρασμένοι, ότι έχουν πονοκέφαλο ή ότι έχουν αρκετή δουλειά και δεν προλαβαίνουν.

Διαβάστε ακόμα: 20 παιχνιδιάρικα μηνύματα που μπορείς να του στείλεις…για να τον κάνεις να σε σκέφτεται

Σχέσεις: Πηγαίνετε διαφορετική ώρα για ύπνο; Πολύ καλά κάνετε!

Ερωτεύσου τον ξανά από την αρχή: 4 tips για να τα καταφέρεις




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα