1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Να πώς θα σταματήσεις να τσακώνεσαι με τον σύντροφό σου…αν έχεις βαρεθεί τις εντάσεις


Είναι γεγονός πως ένας τσακωμός που και που μπορεί να τονώσει τη σχέση. Ωστόσο όταν αυτό γίνεται πολύ συχνά φτάνεις σε ένα σημείο που νιώθεις ότι δεν έχεις άλλες αντοχές. Ποια tips πρέπει να ακολουθήσεις για να βοηθήσεις τη σχέση σου;

#1. Ηρέμησε πρώτα μόνη σου πριν ξεκινήσεις έναν τσακωμό. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί καλά όλες τις παραμέτρους και στη συνέχεια πες όλα αυτά που θέλεις στον σύντροφό σου αλλά με ήπιο τόνο.

#2. Προσπάθησε να μην είσαι στενόμυαλη. Καλό είναι να μην καταλήγεις σε συμπεράσματα γρήγορα και βιαστικά. Δώσε χρόνο στον καλό σου να σου εξηγήσει πώς βλέπει αυτός τη συγκεκριμένη κατάσταση και στη συνέχεια πες αυτό που θέλεις να πεις.

#3. Μην φωνάζεις γιατί χάνεις το δίκιο σου. Ακόμα και αν έχεις 100% δίκιο να είσαι σίγουρη πως θα το χάσεις αν αρχίζεις να υψώνεις τον τόνο της φωνής σου.

#4. Ανέλαβε το δικό σου μερίδιο ευθύνης. Δεν φαντάζεσαι πόσο σημαντικό είναι αυτό σε μια σχέση και σε έναν τσακωμό. Σίγουρα έχεις ένα μικρό έστω μερίδιο και εσύ ή και μεγαλύτερο σε κάποιες περιπτώσεις. Αναγνώρισέ το και αυτό θα το εκτιμήσει και ο αγαπημένος σου.

#5. Επικοινώνησε το πρόβλημά σου με έναν υγιή τρόπο. Χωρίς φωνές, χωρίς ένταση, χωρίς νεύρα. ‘Οταν και οι δύο είστε ήρεμοι, καθήστε κάτω και συζητήστε το πρόβλημα αναλυτικά μέχρι να βρεθεί μια λύση.

Όσο και αν έχεις κουραστεί να τσακώνεσαι, πάντα θα πρέπει να επικοινωνείς τα προβλήματα της σχέσης σου με τον καλό σου. Μόνο έτσι η σχέση σας θα προχωράει μπροστά και θα εξελίσσεται.

Διαβάστε ακόμα: 3 tips για έναν πετύχημένο γάμο…σύμφωνα με μια θεραπεύτρια σχέσεων

Tips για να σώσεις μια σχέση εξ αποστάσεως- Δες τι πρέπει να κάνεις!

Πώς θα καταλάβεις αν ο αγαπημένος σου έχει Daddy Issues;




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα