1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα αναζωπυρώσεις τη φλόγα στη σχέση σου

Τώρα τελευταία η σχέση σας έχει πάρει λιγάκι τα κάτω της, και ίσως για αυτό να επισκέφθηκες αυτό εδώ το άρθρο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ακόμα και αν δεν βγαίνετε πια πολύ από το σπίτι, ακόμα κι αν αφήνετε ανοιχτές τις πόρτες της τουαλέτας, υπάρχουν τρόποι για να ζήσετε ξανά τις εποχές που έσταζαν μέλια.

Ιδού λοιπόν τι έχουμε να προτείνουμε:

Κλείστε ένα ραντεβού

Είναι old time classic τεχνική και εγγυάται αποτελέσματα. Αντί να φεύγετε μαζί από το σπίτι ή να πηγαίνει ο ένας να πάρει τον άλλο από το σπίτι του, καλύτερα κλείστε ένα ραντεβού. Μην ακούσουμε δικαιολογίες «και πώς θα πάμε χώρια στο ραντεβού αφού μένουμε μαζί;», όποιος θέλει μπορεί. Για παράδειγμα, πηγαίνετε για early drinks αμέσως μετά τη δουλειά.

Σβήστε τα μαραφέτια του διαόλου

Μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά, θέλεις να πας σπίτι, να χαλαρώσεις διαβάζοντας την επικαιρότητα μέσα από τα αγαπημένα σου social media και να μη σηκώσεις σώμα από τον καναπέ και βλέμμα από το κινητό. Να προτείνουμε κάτι; Καθιερώστε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο οποίο θα λιώνετε στο κινητό, για παράδειγμα όταν επισκέπτεστε την τουαλέτα, και την υπόλοιπη ώρα συζητήστε με τον σύντροφό σας ενώ μαγειρεύετε μαζί.

Τα κομπλιμέντα που πήγαν;

Επειδή έχετε δέσει και οι δύο τον γάιδαρο σας δε θα φερθείτε ξανά σαν να είστε ζευγάρι; Τα κομπλιμέντα είναι ζωτικό κομμάτι της σχέσης, διότι αν δεν κάνετε εσείς στο ταίρι σας κομπλιμέντα, θα ψάξει να τα βρει κάπου αλλού.

Φύγετε για ένα ρομαντικό διήμερο

Κι όταν λέμε ρομαντικό διήμερο δεν εννοούμε να πάτε στην Πέρα Ραχούλα στο σπίτι του ενός από τους δύο. Εννοούμε να κάνετε μια εξόρμηση κάπου εδώ κοντά και να φερθείτε σαν τα ζευγάρια που βλέπουμε στο Instagram. Ή να βγείτε το βράδυ για ένα ρομαντικό δείπνο ή να επισκεφθείτε κάποιο spa και να κάνετε κάποιο από τα ζευγαροπρογράμματα που προσφέρουν.

Και το spa είναι καλή επιλογή

Και μιας και μιλήσαμε για σπα, να αναφέρουμε ότι δε χρειάζεται να έχετε φύγει για τριήμερο για να πάτε σε spa. Λίγο χαμάμ, λίγο μασάζ, κάτι από αρωματοθεραπεία θα συνθέσουν το τοπίο μιας τρομερά σέξι βραδιάς.

Στηρίζουμε τα αυθόρμητα δωράκια

Δεν σας προτείνουμε να διαθέσετε έναν ολόκληρο μισθό σε δαχτυλίδια και ρολόγια. Μπορείτε να δωρίσετε στον σύντροφό σας οτιδήποτε. Από ένα λουλούδι μέχρι ακουστικά για τις δύσκολες ώρες στα ΜΜΜ. Η σκέψη μετράει.

Πώς θα σας φαινόταν ένα νέο χόμπι;

Είτε μένετε μαζί, είτε σε χώρια, οι ρυθμοί της καθημερινότητας ίσως και να μην σας επιτρέπουν να περνάτε όσο ποιοτικό χρόνο θέλετε μαζί. Αυτό μπορείτε να το αλλάξετε, όμως. Ξεκινήστε μαθήματα τένις. Είναι παιχνίδι για δύο, ό,τι πρέπει δηλαδή για ζευγάρια και το θετικό του –αυτού και οποιουδήποτε χόμπι- είναι ότι σας δίνει την αφορμή να ξεκολλήσετε από τον καναπέ.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα