1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Μισείς το συγύρισμα του σπιτιού; Αυτό το κόλπο του ενός λεπτού θα σου λύσει τα χέρια!

Γιατί το συγύρισμα είναι η χειρότερη απ’ όλες τις δουλειές του σπιτιού; Προσωπικά, πιστεύουμε ότι πρόκειται για μια εργασία που δεν μπορεί ποτέ να ολοκληρωθεί πραγματικά. Απλά προσπαθήστε να διατηρήσετε το μπάνιο καθαρό για περισσότερα από 10 λεπτά!

Ωστόσο, αυτές οι σκέψεις είναι προβληματικές και αποτελούν αποτρεπτικό παράγοντα για την παραγωγικότητα μας. Το κλειδί για την αποτελεσματική τακτοποίηση του σπιτιού έγκειται στο να μην το βλέπετε σαν ένα τεράστιο και δύσκολο καθήκον, αλλά αντίθετα να κάνετε μικρές δουλειές καθημερινά. Προσπαθήστε να κάνετε κυριολεκτικά δουλειές του ενός λεπτού, τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

Το κόλπο του ενός λεπτού

Κάνετε οποιαδήποτε εργασία μπορεί να ολοκληρωθεί σε λιγότερο από ένα λεπτό, χωρίς καθυστέρηση. Για παράδειγμα, κρεμάστε το παλτό σας αμέσως μόλις μπείτε στο σπίτι, βάλτε στο συρτάρι τον λογαριασμό της ΔΕΗ, πετάξτε ένα στυλό που δεν λειτουργεί πια, τοποθετήστε την οδοντόκρεμα πίσω στο ντουλαπάκι του μπάνιου και κλείστε την πόρτα.

Η φιλοσοφία είναι να αλλάξετε σταδιακά τις προοπτικές σας για την τακτοποίηση του σπιτιού, ώστε να μην αποτελεί βάρος για εσάς. Εκτός αυτού, δεδομένου ότι αυτές οι δουλειές είναι τόσο γρήγορες, δεν είναι δύσκολο να ακολουθήσετε αυτόν τον κανόνα και είναι εκπληκτικό πόσα μπορείτε να πετύχετε μέσα σε λίγες εβδομάδες. Απλά δοκιμάστε το!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα