1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Μάγεψε το fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη- Με έμπνευση τη θάλασσα και πρωταγωνίστρια τη Ναόμι


Με τη «Μαύρη Καλλονή» της μόδας, Ναόμι Κάμπελ, άνοιξε to fashion show της Σίλιας Κριθαριώτη στο Παρίσι, Φορώντας μια πολύ εντυπωσιακή δημιουργία, ένα μεταλιζέ ασημί φόρεμα, περπάτησε στην πασαρέλα με την ανεξίτηλη χάρη που τη διακρίνει, από την εποχή που μεσουρανούσε στα διεθνή catwalk.

Με τίτλο «Deep Sea» η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια παρουσίασε με ένα πολύ ξεχωριστό concept για την κολεξιόν Ανοιξη – Καλοκαίρι 2024, με δεκάδες εκλεκτούς προσκεκλημένους στο  Pavillon Cambon Capucines. 

Με εμπνευση την αγαπημένη της θάλασσα, η Σίλια Κριθαριώτη παρουσίασε δημιουργίες σε μπλε, aquamarine, πράσινο, ροζ, μωβ, χρυσό, ασήμι και κίτρινο χρώμα που εξυμνούν τη θάλασσα και τον μοναδικό και μυστηριώδη βυθό της, με τον χώρο να έχει διαμορφωθεί κατάλληλα.

Στοιχεία όπως τα κοχύλια που αποτελούν σύμβολο ζωής, αντοχής και ελπίδας, τα κοράλλια με τα μαγικά τους χρώματα αλλά και τα υδρόβια πλάσματα, όπως αστακοί, ιππόκαμποι και καβούρια στόλισαν υπέροχα mermaid και mini φορέματα.

Αστραφτερά χειροποίητα κεντήματα με ιριδισμούς αποτύπωσαν την παράδοση του ιστορικότερου ατελιέ της Ελλάδας.

Το «παρών» έδωσε στην επίδειξη έδωσε και ο Κωντσταντίνος Αργυρός, ο οποίος απαθανάτισε τη Ναόμι Κάμπελ στην πασαρέλα.

Δείτε περισσότερα βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Ο εισαγγελέας φέρνει τον Μαθιό αντιμέτωπο με τον πιο σκοτεινό του εφιάλτη

O Aλεξάντερ Πέιν στην αθηναϊκή πρεμιέρα της ταινίας «Τα Παιδιά του Χειμώνα»


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα