1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Λαχειοφόρος στην Κρήτη κληρώνει κηδεία 1000€


Μόλις μας μπει με το καλό το 2024 θα ξεκινήσουν οι λαχειοφόρες αγορές και οι κοπές πιτών με πλούσια δώρα για τους νικητές που θα κληρωθούν. Μια ποδοσφαιρική ομάδα της Κρήτης ωστόσο το τερμάτισε αφού ανάμεσα στα δώρα που θα κληρώσει, θα υπάρχει και μια κηδεία αξίας 1000€.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, τα τρία μεγάλα δώρα της κάπως μακάβριας λαχειοφόρου θα είναι κατά σειρά με είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iphone που κοστίζει 1200 ευρώ, μια κηδεία που κοστίζει 1000 ευρώ και μια τηλεόραση 75αρα αξίας 900 ευρώ.

Η κλήρωση αναμένεται να γίνει Φεβρουάριο του 2024 με τους όρους του Λαϊκού Λαχείου και ήδη οι λαχνοί έχουν ξεπουλήσει. Αν ο νικητής δεν πεθάνει άμεσα μπορεί να παραχωρήσει το δώρο του σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο που θα φύγει από τη ζωή, όπως αναφέρει κι η υποσημείωση του συγκεκριμένου λαχνού:: «Η κηδεία δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντος λαχνού αλλά και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει σεις Κύριον».

Ο κ. Στέλιος Κοκοσαλάκης, Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ και μίλησε για την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα, ώστε να πληρώσουν ρούχα και προπονητές των παιδιών στις ακαδημίες, αλλά και για τα τρία μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου. Επιπλέον ευχαρίστησε το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στη λαχειοφόρο τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο δώρο «δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον».

 


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα