1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Κι όμως, μπορείς να καταλάβεις πολλά από τα χέρια ενός άντρα!


Μπορεί να σου ακουστεί παράλογο, παράξενο και πολύ περίεργο αλλά είναι αλήθεια! Κι όμως, τα χέρια ενός άντρα μπορούν να μας αποκαλύψουν πολλά για τον ίδιο! Παρακάτω θα δεις όλα τα μυστικά που κρύβουν τα χέρια του αγαπημένου σου…ή ενός άντρα που μόλις γνώρισες.

#1. Η χειραψία τους λέει πολλά!
Μια χειραψία μπορεί να σου δείξει αν αξίζει να ασχοληθείς ή όχι με έναν άντρα που μόλις γνώρισες. Η δυνατή χειραψία δείχνει αυτοπεποίθηση αλλά και δυναμισμό ενώ η πολύ χαλαρή χειραψία είναι ένδειξη αδιαφορίας ή αδυναμίας.

#2. Πρόσεξε καλά το δέρμα του
Αν το δέρμα του είναι απαλό και λείο τότε σίγουρα είναι ένας αρκετά ευαίσθητος άνθρωπος ακόμα και αν δεν το δείχνει. Από την άλλη μεριά τα σκληρά χέρια δείχνουν έναν άνθρωπο πιο σκληραγωγημένο που προσπαθεί συνεχώς να πετύχει τους στόχους του στη ζωή όσο και αν κουράζεται.

Το δέρμα ενός άντρα μπορεί να κατηγοριοποιηθεί σε 4 ενότητες ανάλογα με το στοιχείο στο οποίο ανήκει.

Αέρας: Οι άντρες που δουλεύουν σε υπολογιστές όλη μέρα έχουν απαλά χέρια που μπορεί να είναι όμως και λίγο ξηρά. Αυτοί οι άντρες συνήθως προστατεύουν τις γυναίκες και νοιάζονται ιδιαίτερα για τα συναισθήματά τους.

Γη: Οι άντρες που ανήκουν σε αυτή την κατηγρία εργάζονται συνήθως σε δουλειές που χρησιμοποιούν τα χέρια τους και αυτά είναι συνήθως άγρια και σκληρά. Αυτοί οι άντρες συνήθως δυσκολεύονται να μοιράζονται τα συναισθήματά τους.

Φωτιά: Οι αντρες που υποστηρίζουν αυτό το στοιχείο με το δέρμα τους είναι όσοι αθλούνται και είναι ιδιαίτερα ενεργητικοί. Το δέρμα τους είναι ξηρό αλλά και απαλό.

Νερό: Οι άντρες που ανήκουν στην κατηγορία νερό είναι οι πιο ευαίσθητοι από όλους. Σε αυτή την ενότητα υπάρχουν λίγοι άντρες και αυτοί έχουν πολύ απαλά χέρια και συνήθως είναι ελάχιστα εργατικοί.

Διαβάστε ακόμα: Κι όμως, ΑΥΤΑ τα 6 πράγματα που κάνουμε οι γυναίκες ξενερώνουν πολύ τους άντρες!

8 σημάδια που θα σε πείσουν πως ο άντρα που μόλις γνώρισες είναι ο ένας και μοναδικός!

6 Tips για να ανανεώσεις τη σχέση σου μέχρι…το Πάσχα!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα