1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Διακριτικά αλλά σίγουρα σημάδια ότι η σχέση χαλάει


Συμβαίνει πολύ συχνά, δυστυχώς. Όταν σκεφτόμαστε “χωρισμό”, αμέσως έχουμε στο μυαλό μας εικόνες γεμάτες δράμα, καυγάδες, βρισιές και δεν συμμαζεύεται. Κι όμως, δεν τελειώνει κάθε σχέση έτσι. Μερικές φορές, τα σημάδια φαίνονται από νωρίς, και είναι αρκετά διακριτικά για να μην τα παρατηρήσεις με την πρώτη. Αυτά όμως είναι εκεί, και καταστρέφουν την σχέση σου…

Κάνετε εντελώς διαφορετικά πράγματα
Δεν έχετε καμία σύνδεση, ούτε στα πράγματα που σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο χρόνο σας, ούτε στα πράγματα που προσπαθείτε να καταφέρετε για το μέλλον σας. Μπορεί να είστε “μαζί”, αλλά οι ζωές σας δεν θα μπορούσαν να είναι πιο χώρια. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει αναγκαστικά το τέλος. Αν γνωρίζετε και οι δύο ότι υπάρχουν μεγάλα χάσματα όσον αφορά τα πράγματα που σας ενδιαφέρουν, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τους κοινούς σας παρονομαστές. Αν πιστεύετε πως είναι αρκετοί, πορεύεστε μαζί.

Παρεξηγείστε για σαχλαμάρες συχνά
Οι παρεξηγήσεις και οι καυγάδες δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο σε μία σχέση. Υπάρχει, όμως, πρόβλημα αν αυτές οι παρεξηγήσεις αφορούν μικροπράγματα και δεν λύνονται ποτέ εύκολα. Αν αντιμετωπίζετε το κάθε ασήμαντο γεγονός σαν το τέλος του κόσμου, και καυγαδίζετε παρομοίως, τότε μάλλον ψάχνετε λόγο να φαγωθείτε. Και καλό είναι να το λήξετε προτού αρχίσετε να βγάζετε αληθινή κακία ο ένας στον άλλο.

Το σεξ δεν είναι συχνό
Πού και πού. Μια στις τόσες. Πολλοί θα πούνε ότι το σεξ δεν πρέπει να είναι “μετρητής” του πόσο καλά πάει μια σχέση, και πολλοί άλλοι θα απαντήσουν ότι δεν γίνεται και αλλιώς. Όποια και να είναι η στάση σου σε αυτή την αιώνια μάχη, το ζήτημα είναι πως αν το σεξ είναι πλέον σποραδικό, και δεν είστε αρκετά ενοχλημένοι για να αντιδράσετε, τότε μάλλον έχετε χάσει την όρεξή σας.

Δεν γουστάρετε ο ένας την παρέα του άλλου
Δεν θέλετε να βγαίνετε πολύ μαζί, στο σπίτι δεν έχετε και τόση όρεξη να κάνετε πράγματα και προτιμάτε να περνάει ο καθένας τον χρόνο του όπως θέλει. Ξανά, αν τα συναισθήματα από πίσω είναι αληθινά, αυτή δεν είναι μια κατάσταση που δεν σώζεται. Μπορείτε να έχετε μια λειτουργική σχέση αν και οι δυο σας ξέρετε ότι αγαπιέστε και ότι απλώς είστε και οι δύο πιο μοναχικοί τύποι – αυτό, ας πούμε, είναι ένα παράδειγμα σχέσης που το σεξ θα έπαιζε όντως μεγάλο ρόλο. Από την άλλη, δεν είναι και συχνές αυτές οι σχέσεις, άρα μάλλον απλώς έχετε σταματήσει να γουστάρετε ο ένας τον άλλο.

Ενδιαφέρεστε περισσότερο για άλλους
Και αυτό δεν χρειάζεται να σημαίνει σεξουαλικά. Ούτε καν ερωτικά ή συναισθηματικά γενικότερα. Είναι το αίσθημα ενθουσιασμού κάθε φορά που μιλάς με ένα καινούριο άτομο. Αλλά αυτό το αίσθημα γίνεται τόσο πιο ευχάριστο και εθιστικό αν ζούσε σε μια σχέση που δεν μας ενδιαφέρει πια ο σύντροφός μας. Και κάπως έτσι για κάποιους ανθρώπους ξεκινά η αμφισβήτηση της σχέσης τους, και για κάποιους άλλους ανοίγει ο δρόμος προς την απιστία.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα