1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ακατάλληλος άνθρωπος, έντονο συναίσθημα: Να ενδώσεις;


Όλες έχουμε να θυμόμαστε κάποιον τύπο που ξέφευγε από τα στάνταρ μας και που τελικά του δώσαμε πράσινο φως στη ζωή μας.

Μπορεί να ήταν αρκετά μεγαλύτερος σε ηλικία απ’ ότι είχαμε ορίσει στο κεφάλι μας, ή ένας άντρας που η μαμά μας δεν θα ενέκρινε ποτέ. Η ζωή όμως είναι όμορφη γιατί είναι γεμάτη εκπλήξεις.

Μπορείς να βάλεις στοίχημα ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί στο δρόμο σου κάποιος που θα ποθήσεις πολύ, αλλά δεν θα είναι καθόλου ο τύπος σου.

Κρατάμε ως δεδομένο ότι δεν είναι εγκληματίας, παραβατικός ή κάτι ανάλογο, αλλά απλώς ένας άνθρωπος που ξεφεύγει από το δικό σου pattern σχέσεων. Τι κάνεις λοιπόν όταν αυτό συμβεί;

Άφησέ το να συμβεί

Μπορεί να δοκιμάσεις να αντισταθείς σε αυτό με το οποίο δεν είσαι εξοικειωμένη. Όσο θα το κάνεις όμως, τόσο αυτό μπορεί να γιγαντώνεται στο μυαλό σου, δημιουργώντας απωθημένα.

Εμπιστεύσου λοιπόν τον πόθο σου. Αν το νιώθεις – και αν ο άνθρωπος σου φαίνεται ΟΚ, ακολούθησε το συναίσθημα.

Προσεγγίστε το σαν περιπέτεια

Το να βγαίνεις με κάποιον αντίθετο από εσένα είναι σαν να ταξιδεύεις. Ξαφνικά εκτίθεσαι σε νέα μουσική, φαγητό, ταινίες, βιβλία, ανθρώπους, μέρη και πράγματα. Τα «πράγματα» θα μπορούσαν να είναι φοβερό σεξ για παράδειγμα.

Μερικές φορές το άγνωστο μπορεί να προκαλέσει λίγη ανασφάλεια. Μην το αφήσεις όμως να συμβεί. Νιώσε αυτοπεποίθηση με το νέο και διαφορετικό. Επιτρέπεται να μαθαίνεις και να αναπτύσσεσαι και να μην ξέρεις τα πάντα από την αρχή.

Κανείς δεν θα σε κρίνει γι’ αυτό. Μείνε ανοιχτή και ζης’ το. Θα σε βοηθήσει κι εσένα να ανακαλύψεις νέες πτυχές του εαυτού σου που ενδεχομένως ούτε εσύ να ήξερες ότι είχες.

Δες που πάει

Μερικές φορές ένα ραντεβού με κάποιο ετερώνυμο περιπλέκει τα πράγματα. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι αυτό το άτομο δεν ταιριάζει στη ζωή, τις επιλογές, τον κύκλο σου. Μπορεί να φοβάσαι ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν θα καταλάβουν. Ή ακόμα χειρότερα, κάποιοι μπορεί να έχουν προκαταλήψεις για τη νέα αυτή σχέση.

Τελικά όμως είναι η ζωή σου και η καρδιά θέλει αυτό που θέλει. Εάν είσαι χαρούμενη και αισθάνεσαι ότι κάνεις το σωστό, αυτό είναι αρκετό προς το παρόν.

Οπότε, μείνε στο τώρα. Ζήσε το τώρα. Ένα βήμα τη φορά. Άσε τη ζωή να σε οδηγήσει, έχοντας πάντα τα μάτια σου ανοιχτά!

Φωτογραφίες: Unsplash

Μια ματιά ακόμα: 7 σημάδια που δείχνουν πως γκρινιάζεις στον σύντροφό σου (ακόμα και αν δεν το καταλαβαίνεις)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα