1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Τελικά πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε έρωτα; Νέα έρευνα αποκαλύπτει!

Η αλήθεια είναι πως κανόνες στο σεξ δεν υπάρχουν και δεν θα έπρεπε φυσικά να υπάρχουν. Ωστόσο οι ερευνητές φροντίζουν να… εργάζονται πάνω σε αυτό και να μας ενημερώνουν για τα αποτελέσματά τους.

Μια νέα έρευνα που έγινε σε δείγμα 7.000 ατόμων αποκάλυψε ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός για να κάνουμε σεξ σε εβδομαδιαία βάση.

Την έρευνα διενήργησε μια γνωστή ιστοσελίδα γνωριμιών (Elitepartner.de) και στην ερώτηση πόσο συχνά πρέπει να κάνεις σεξ για να παραμείνει η σχέση σου δυνατή οι περισσότεροι χρήστες απάντησαν 2 φορές την εβδομάδα. Οι ερωτηθέντες συμφώνησαν σε μεγάλη πλειοψηφία πως οι δύο φορές είναι αρκετές για να παραμείνει ένα ζευγάρι ευτυχισμένο και ερωτευμένο.

«Το σεξ δύο φορές την εβδομάδα είναι καλό για όλους, είναι ο ιδανικός αριθμός», δημοσίευσε η ιστοσελίδα κοινωνικών γνωριμιών με τους ειδικούς σε θέματα σεξ να προσθέτουν:  «Όταν και οι δύο είναι ευχαριστημένοι με πολύ λίγο ή πιο πολύ σεξ, όλα είναι υπέροχα».

Φυσικά, όπως είπαμε και στην αρχή του άρθρου κανόνες στο σεξ δεν υπάρχουν και αν εσύ και ο σύντροφός σου επιθυμείτε να κάνετε περισσότερο ή λιγότερο σεξ τότε αυτό θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Ωστόσο οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε πως το σεξ όντως φέρνει πιο κοντά το ζευγάρι και βοηθάει ώστε να παραμένουν και οι δύο ενεργοί στη σχέση τους.

Οπότε ακόμα και αν νιώθεις πως η όρεξή σας για αυτό έχει μειωθεί, δοκιμάστε να αυξήσετε την ποσότητα ακόμα και αν στην αρχή γίνει με το… ζόρι. Στην πορεία θα δεις πως θα σας βγαίνει πιο αυθόρμητα και σύντομα θα νιώσετε πως ήρθατε και πάλι πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

Διαβάστε ακόμα: Πώς να βελτιώσεις την επικοινωνία με τον αγαπημένο σου μέσα σε 7 μέρες!

Πώς να περάσεις τις διακοπές με τον αγαπημένο σου αν έχετε συγκεκριμένο budget

6 εύκολα tips για να βελτιώσεις το σεξ μαζί του και να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα