1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Θαμώνας έπιασε τον Τερλέγκα από το λαιμό σε λάιβ του


Ο Βασίλης Τερλέγκας εμφανίστηκε σε κέντρο στην Αυστραλία κι έγινε πρωταγωνιστής σε ένα απίστευτο σκηνικό, καθώς ενώ τραγουδούσε ένας από τους θαμώνες κινήθηκε απειλητικά εναντίον του, πιάνοντας τον από τον λαιμό. Το όλο περιστατικό απαθανατίστηκε σε βίντεο το οποίο έφερε στη δημοσιότητα η εκπομπή «ΤLive» Εκεί ο Βασίλης Τερλέγκας φαίνεται να πλησιάζει σε ένα τραπέζι για να μιλήσει με τους θαμώνες.

«Μωρό μου, Παναγία μου. κουκλάρα μου», ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής και έπειτα ένας από τους ομογενείς θαμώνες σηκώθηκε και τον άρπαξε.

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”» δήλωσε στην εκπομπή «TLive» ο Β. Τερλέγκας σχετικά με το συμβάν.

«Πήγε να μου πάρει το σταυρό γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά. Αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι; Όσο πιο γνωστοί είναι, τόσο πιο πολλές απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό» συμπλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής κατόπιν σχετικών ερωτήσεων.


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα