1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Θέλεις μια δυνατή και υγιή σχέση; Να τι πρέπει να κάνεις σύμφωνα με την επιστήμη


Πολλές γυναίκες αναφέρουν πως υπήρξαν σε σχέσεις που ο τότε αγαπημένος τους έδειχνε να μην χαίρεται ποτέ με τα όμορφα πράγματα που συνέβαιναν στη ζωή τους. Τη διαφορά μπορείς να την καταλάβεις μόνο αν βρεθείς σε μια σχέση που ο καλός σου θα χαίρεται και θα ενθουσιάζεται με τις όμορφες εξελίξεις της ζωής σου.

Αυτές οι θετικές αντιδράσεις του αγαπημένου σου που σε κάνουν να νιώθεις μια ζεστασιά είναι αυτό το βασικό στοιχείο που πρέπει να υπάρχει σε μια σχέση για να παραμείνει όμορφη, υγιής και ρομαντική.

Αυτές οι αντιδράσεις υποστήριξης και ενθάρρυνσης φέρνουν το ζευγάρι πιο κοντά και σε κάνουν να αισθάνεσαι υπέροχα μέσα στη σχέση σου. Αυτές οι αντιδράσεις μειώνουν δραματικά και τις πιθανότητες χωρισμού. Έχει αποδειχθεί σε έρευνες πως ο τρόπος που αντιδράει ο αγαπημένος μας στο άκουσμα θετικών ειδήσεων που αφορούν τη δική σου ζωή, είναι πιο σημαντικός από τον τρόπο που θα αντιδράσει στις άσχημες ειδήσεις.

Αν λοιπόν πιάνεις τον εαυτό σου να αποφεύγει να πει τις καλές ειδήσεις της ημέρας σου στον αγαπημένο σου, τότε είναι πιθανό να το κάνεις γιατί δεν σου αρέσει ο τρόπος που αντιδρά εκείνος. Φυσικά, όπως περιμένεις και θέλεις από εκείνον να σου φέρεται με ζεστασιά το ίδιο θα πρέπει να κάνεις κι εσύ ώστε να διατηρήσετε τη σχέση σας σε ένα καλό επίπεδο. Άλλωστε αν εκείνος δεχτεί κάποια καλά νέα τότε μόνο καλό μπορεί να φέρουν αυτά στη σχέση σας. Άρα το να χαίρεσαι και να δείχνεις ότι χαίρεσαι είναι απαραίτητο για τη διατήρηση μιας υγειούς σχέσης.

Διαβάστε ακόμα: 5 big DO & DON’T για μια υγιή σχέση που θα αντέξει στον χρόνο

Σχέσεις: 7 υποσχέσεις που πρέπει να δώσετε ο ένας στο άλλον

Ναι! ΑΥΤΑ είναι τα χειρότερα λάθη που κάνουμε σε μια σχέση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα