1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Θέλεις να τον κάνεις να κάνει ό,τι επιθυμείς; Αυτά τα tips είναι δοκιμασμένα!


Θέλεις να κάνεις τον αγαπημένο σου να σου λέει περισσότερα «ναι» και λιγότερα «όχι»; Σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τα βασικά tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις τον σκοπό σου, να έχεις μια πιο ήρεμη σχέση και να μην σου φέρνει πολλές αντιρρήσεις ο αγαπημένος σου.

#1. Η Erin είναι 25 χρονών και αποκαλύπτει στο Your Tango πως όποτε θέλει να πείσει τον αγαπημένο της να κάνει κάτι το παίζει λίγο πιο αφελής και χαζούλα και έτσι πετυχαίνει τον στόχο της.

#2. Η Lisa που είναι 29 χρονών αποκαλύπτει πως όταν θέλει να ζητήσει μια χάρη από τον καλό της του έχει ετοιμάσει ήδη μια έκπληξη που θα του αρέσει πολύ. Έτσι δεν μπορεί να της αρνηθεί τίποτα.

#3. Η Hannah που είναι 40 χρονών τονίζει πως κάνει τον αγαπημένο της να πιστεύει πως η ιδέα είναι δική του!

#4. Η Tara που είναι 32 ετών αλλάζει πάντα τον τόνο της φωνής της όταν θέλει να περάσει το δικό της. Αυτό είναι ένα κόλπο που έχει δοκιμάσει πολλές φορές και πάντα λειτουργεί θετικά.

#5. Η Morgan που είναι 33 χρονών αποκαλύπτει πως λέει στον αγαπημένο της όλη μέρα ωραία λόγια και του κάνει κοπλιμέντα ώστε να του φτιάξει τη διάθεση και να μην μπορεί να της πει όχι σε τίποτα.

#6. Η Meagan που είναι 27 χρονών θεωρεί πως με ένα μεγάλο, ζεστό, τρυφερό φιλί κανένας άντρας δεν θα μπορεί να σου πει όχι.

#7. Η Brittany που είναι 36 χρονών αποκαλύπτει πως ένα ωραίο δείπνο είναι αρκετό για να πετύχει αυτό που θέλει. Ξέρει ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του συντρόφου της και το ετοιμάζει πάντα με μεράκι για να τον χαροποιήσει και να μπει μπορεί να τις φέρει πολλές αντιρρήσεις.

Διαβάστε ακόμα: 4 λόγοι που επιστρέφεις ξανά και ξανά στον πρώην σου

4 tips που θα σε βοηθήσουν να έχεις τη πιο ζωντανή σχέση…όσα χρόνια και αν περάσουν

Mικρά καθημερινά tips για να δείξεις στον σύντροφό σου πόσο τον αγαπάς!




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα