1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Η Μαίρη Μηλιαρέση ξεκίνησε το “κίνημα της μπαντάνας” για καλό σκοπό!


Η Μαίρη Μηλιαρέση είναι και αυτή υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, με τον συνδυασμό του νυν δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου. Μόνο που η παρουσιάστρια είπε να κάνει τη διαφορά και να ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία με τον δικό της τρόπο, χωρίς να χρησιμοποιήσει φυλλάδια, για να μην μολύνει τους δρόμους.

Με σεβασμό στο περιβάλλον και την αγάπη της στα ζώα, Μαίρη Μηλιαρέση αποφάσισε να ξεκινήσει, με αφορμή τον προεκλογικό της αγώνα για τα δημοτικά, το “Κίνημα της Μπαντάνας”. Περί τίνος πρόκειται; Η παρουσιάστρια φτιάχνει κασκόλ που θα φορεθούν στο λαιμό (και στα μαλλιά) για όποιον θέλει να στηρίξει τις πράσινες, περιβαλλοντικές και φιλοζωικές δράσεις που γίνονται στη Γλυφάδα, προκειμένου να συμμετάσχει στο νέο δημοτικό συμβούλιο που θα δημιουργηθεί μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

Τι είναι το “Κίνημα της Μπαντάνας”

Μάλιστα, έκανε τις ανακοινώσεις και μέσω των social media, δίνοντας όλες τις λεπτομέρειες.

“Είπα να ξεκινήσω κι εγώ τον προεκλογικό μου αγώνα, με τον δικό μου τρόπο

Προσπαθώ να δημιουργήσω το “Κίνημα της Μπαντάνας” μετά από της πετσέτας κ.ά. Μεταξύ πλάκας και σοβαρού, φτιάχνω μπαντάνες-φουλάρια για όλους όσοι θέλουν να στηρίξουν το έργο που γίνεται στην πόλη μας και την συμμετοχή μου στο Δημοτικό συμβούλιο.

Πολύχρωμα φουλάρια, χειροποίητα, που θα φοράμε στα κατοικίδια μας, και θα ανεβάζουμε μια φωτογραφία τους στην σελίδα της εκδήλωσης.

Με αυτό τον τρόπο, μου δείχνετε ότι είμαστε όλοι μαζί, μια ομάδα, για τα καλύτερα αποτελέσματα στις δράσεις για την προστασία των αδέσποτων της πόλης μας και όλων των ζώων που έχουν την ανάγκη της φροντίδας μας

Να διασκεδάσουμε και λιγο

Τις μπαντάνες θα τις έχω στο γραφείο μου, που θα χαρώ πολύ να περάσετε, να γνωριστούμε, να μιλήσουμε για ολα οσα εχουν γίνει, οσα γίνονται και οσα πρεπει να γίνουν στο μέλλον.

Διαδόχου Παύλου 26, Γλυφάδα 166 75, μετα απο μια επικοινωνία για να ειμαι εκει.

θα πάρετε τα φουλάρια σας, δωράκι από μένα με πολλη αγαπη και την ελπίδα

ότι θα μπορέσουμε

να υλοποιήσουμε άμεσα

“τα καλύτερα που είναι μπροστα” με Δήμαρχο φυσικά τον Γιώργο Παπανικολάου

Σας περιμένω”.

Photo cover Instagram/Mary Miliaresi

Διαβάστε επίσης

Ίρις Άπφελ: Η αιωνόβια influencer έγινε 102 ετών – Το είδωλο της μόδας που λατρεύουν όλες!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η σπάνια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία

Έρωτας Φυγάς: Μόλις κυκλοφόρησε το τρέιλερ-σοκ του δεύτερου κύκλου!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα