1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Γυναικα

Ο Tom Ford αποχαιρετά τη μόδα


Τέλος εποχής ή ένα προσωρινό αντίο στον κόσμο της μόδας; Κανείς δεν ξέρει να απαντήσει με βεβαιότητα. Το σίγουρο είναι ότι ο Tom Ford, μετά από 13 χρόνια στο τιμόνι του ομώνυμου οίκου του, αποχωρεί.

Ο διάσημος σχεδιαστής με καταγωγή από Τέξας έκανε την ανακοίνωση μέσα από τα social media, βίντεο που τράβηξε ο φωτογράφος Steven Klein με τις Amber Valletta, Karen Elson, Caroline Trentini, Joan Smalls και Karlie Kloss να λανσάρουν τα πιο όμορφα αρχειακά αντικείμενα από παλαιότερες συλλογές, επιλεγμένα από τον ίδιο τον σχεδιαστή.

Ο Tom Ford, όμως φρόντισε το “αντίο” αυτό να συνοδευτεί και με την τελευταία του κολεξιόν, Φθινόπωρο/Χειμώνα 2023/24 που ονομάζεται «Αρχείο». Τοι όνομα δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού περιλαμβάνει ιστορικά κομμάτια του Οίκου, όπως το φόρεμα με τους καθρέπτες της συλλογής άνοιξη 2014, cape gown που φόρεσε η Gwyneth Paltrow στα Όσκαρ του 2012 και άλλες iconic δημιουργίες που άφησαν εποχή.

Ο κορυφαίος σχεδιαστής, τον περασμένο Νοέμβριο πούλησε το brand στον όμιλο Estée Lauder για περίπου 2,8 δισ. δολάρια.

Δείτε τα βίντεο και φωτογραφίες με την τελευταία κολεξιόν

Διαβάστε επίσης

Απογείωσε το στυλ σου με τα πιο όμορφα και άνετα lingerie 

Φόρμα με πουκάμισο; Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τον συνδυασμό που δεν θα τολμούσαμε εύκολα!


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα