1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Η Αθήνα παίρνει αγκαλιά τα φετίχ της σε ένα ακόμα Spank Party


Κορυφαίοι fetish και sex performers, ατμόσφαιρα που μυρίζει λάτεξ και υποταγή, καυτά shows τόσο επί σκηνής όσο και στο dancefloor και ηλεκτρονική μουσική να ντύνει την όλη ερωτική και άκρως φετιχιστική εμπειρία.

Είσαι έτοιμος για ένα κολασμένο Spank Party; Αν ναι, τότε σήμερα, Παρασκευή 13 Οκτωβρίου θα βάλεις πλώρη για το Temple Athens στο Γκάζι, εκεί όπου οποιαδήποτε σεξουαλική αναστολή αφήνεται στην είσοδο, και λάτεξ, αλυσίδες και βίτσες μπαίνουν στο παιχνίδι.

Το party, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, είναι ανοικτό σε singles, ζευγάρια, straight, gay, lesbian, trans και κάθε άτομο ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού και ταυτότητας φύλου.

Katia & Michelle, Zirconia, Trixie, Yvaine Dazzling & KatKat, Monika Doll Latex Designs, Her Evilness Genx, Dungeon Mistress Domina Victoria, Domina Joe και ο Dungeon Master Gorean Lord υπόσχονται να ανεβάσουν στα ύψη την αδρεναλίνη, ενώ το απόλυτο πρόσωπο της χρονιάς, η πολυβραβευμένη “Barbie” Christy White, συναντά τον Mr Romeo επί σκηνής.

Όλα αυτά, υπό τους ήχους electro dance μουσικής των κορυφαίων DJs Unkle.G και James Suko.

Μιλήσαμε με την ομάδα πίσω από την παραγωγή του event για την φετίχ σκηνή της Αθήνας, αλλά και το… διαδραστικό περιεχόμενο των shows.

Ιδού τι μας είπαν.

Τι σας έκανε να ξεκινήσετε τη διοργάνωση των συγκεκριμένων πάρτι; «Είδατε» κάτι στο κοινό της Αθήνας που ζητούσε κάτι αντίστοιχο;

Το 2008 είχαμε δημιουργήσει έναν BDSM χώρο μέσα στο Erotic Art festival όπου είδαμε την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον. Ο κόσμος ρωτούσε αν υπάρχει κάποιο ανάλογο club, όμως δεν υπήρχε. Έτσι  δημιουργήσαμε τα SPANK parties που απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες και ανθρώπους που αναζητούν κάτι διαφορετικό στην διασκέδασή τους. Το πρώτο πάρτι είχε γίνει τον Δεκέμβρη του 2015 στο τότε Apartment. Ήταν μία αξέχαστη βραδιά.

Πώς κρίνετε την ανταπόκριση του κόσμου μέχρι στιγμής σε μια πόλη (και χώρα) που είναι φαινομενικά συντηρητική;

Δεν είμαστε η πιο συντηρητική χώρα. Η Αγγλία και η Αμερική είναι πολύ πιο συντηρητικές. Τα πάρτι μας είναι η καλύτερη απόδειξη. Θα δεις ζευγάρια, ανθρώπους με κάποιο κοινωνικό στάτους, ανθρώπους της διπλανής πόρτας και του κεντρικού γραφείου στην δουλειά. Αναζητούμε μία ζωή που να σπάει τα taboo γι’ αυτό και στις μέρες που ζούμε με τα προβλήματα που υπάρχουν, ο εναλλακτικός ερωτισμός σε κάνει να βρίσκεις τον εαυτό σου και να περνάς καλά.

Τι εννοείται με το «διαδραστικό» παιχνίδι των περφόρμερ με το κοινό; Τι να περιμένουμε;

Στην ομάδα του SPANK συμμετέχουν αρκετοί life stylers όπου διακριτικά προτρέπουν το κοινό να συμμετέχει και να πειραματιστεί. Όποιος έρθει θα δει τους καλύτερους performers με shows που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από αυτά που συναντά κανείς στα μεγαλύτερα σαδομαζοχιστικά parties του πλανήτη.

Πώς συνδυάζεται η ηλεκτρονική μουσική με τα συγκεκριμένα show και γιατί την επιλέξατε;

Η ηλεκτρονική μουσική είναι αρκετά ουδέτερη, δεν νομίζω να καταφέρουμε  να δημιουργήσουμε την ίδια ατμόσφαιρα με μπουζούκια. Θέλουμε ένταση, ρυθμό, και ένα ιδανικό μουσικό χαλί που βάζει στο επίκεντρο τον performer την ίδια στιγμή που κάνει τον κόσμο να διασκεδάζει μέχρι το πρωί.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα