1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Οι αμυντικοί μηχανικοί των ζωδίων


Κριός

Οι Κριοί είναι συνήθως άμεσοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, αλλά έχουν επίσης την τάση να φέρονται ανώριμα όταν είναι απογοητευμένοι ή συναισθηματικά φορτισμένοι. Όταν δεν είναι σε θέση να εκφράσουν με λόγια τον θυμό ή την στεναχώρια τους, μπορεί να το εκφράσουν με τη γλώσσα του σώματος, όπως να χτυπούν γροθιές σε τοίχους, να πετούν αντικείμενα ή να γυρίζουν τραπέζια.

Ταύρος

Η κοινωνική σύγκριση είναι ένας αμυντικός μηχανισμός με τον οποίο ένα άτομο συγκρίνει τον εαυτό του με κάποιον λιγότερο τυχερό για να τονώσει την αυτοεκτίμησή του ή να νιώσει καλύτερα για την κατάστασή του. Οι Ταύροι αν δεν χειριστούν σωστά μια κατάσταση και νιώθουν και ένα μικρό σύμπλεγμα κατωτερότητας έχουν την τάση να επαναπροσδιορίζουν τη σχέση τους με το πρόβλημα, κάνοντας τις ανάλογες συγκρίσεις.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι φιλάρεσκοι, πηγαίνουν από το ζεστό στο κρύο και αλλάζουν οπτική, διάθεση και στάση χωρίς προειδοποίηση. Συχνά κατηγορούνται ότι είναι διπρόσωποι και ιδιότροποι. Για το λόγο αυτό, είναι πιθανό διασπάται εύκολα η προσοχή τους, ένας αμυντικός μηχανισμός με τον οποίο ένα άτομο μπορεί να αποδεσμευτεί από τον εαυτό του και να γλιστρήσει σε μια εναλλακτική ταυτότητα που αντιμετωπίζεται ως ξεχωριστή οντότητα με ξεχωριστή στάση. Ευκολάκι για τους Κριούς.

Καρκίνος

Οι Καρκίνοι είναι συναισθηματικοί και ως εκ τούτου, έχει μια τάση να απορροφούν την αρνητική ενέργεια των άλλων ή να κρύβουν τη δική τους. Κάνουν το εξής: μεταφέρουν σε όλες τις άλλες σχέσεις τους τα αρνητικά συναισθήματα που έχουν δημιουργηθεί σε μία συγκεκριμένη σχέση. Για παράδειγμα, μπορεί να νιώσουν μεγάλη δυσαρέσκεια στον χώρο εργασίας τους, την οποία δεν μπορούν να εκφράσουν προς το αφεντικό και, όταν πάνε σπίτι, αυτή η δυσαρέσκεια να τους κάνει να επιτεθούν με δυσανάλογο τρόπο για δευτερεύοντα πράγματα.

Λέων

Όντας ένα περήφανο ζώδιο του οποίου το «εγώ» είναι ανθεκτικό σε όλες τις επιθέσεις που δέχεται, οι Λέοντες μπορεί να έχουν την τάση να επαναπροσδιορίζουν την απογοήτευση και την απόρριψη με τρόπο που τους επιτρέπει να νιώσουν καλύτερα για τον εαυτό τους. Για παράδειγμα, μπορεί να γνωρίσουν και να ερωτευτούν ένα άτομο που ειλικρινά πίστευαν ότι ήταν απίστευτο και τέλειο, αλλά αν βιώσουν την απόρριψη από αυτό το άτομο, μπορεί αργότερα να επαναδιατυπώσουν τις αντιλήψεις τους και να πιυν «α, καλά το είχα καταλάβει».

Παρθένος

Οι Παρθένοι συνδέονται με τη σεμνότητα και τον συντηρητισμό και έχουν την τάση να ζουν έναν πουριτανικό τρόπο ζωής. Είναι πολύ επικριτικοί και αυστηροί με τον εαυτό τους, εκτός από το ότι είναι τελειομανείς και νευρωτικοί. Για να νιώσουν καλύτερα και για να νιώσουν ότι κάνουν κάτι σωστά, μπορεί να αρχίσουν να καταπιέζουν τον εαυτό τους για ηθικούς ή θρησκευτικούς λόγους αλλά και για λόγους υγείας.

Ζυγός

Οι Ζυγοί γενικά προσπαθούν να διατηρήσουν την ισορροπία στις σχέσεις τους με όλους τους ανθρώπους στη ζωή τους. Είναι ωραίοι τύποι που νοιάζονται για την κοινωνική τους θέση, τη δημόσια εικόνα και τη στάση τους απέναντι στους ανθρώπους. Αλλά είναι επίσης δυστυχισμένοι και θυμωμένοι και παρά το γοητευτικό και φιλικό τους προσωπείο, μπορεί να κρύβουν μέσα τους σκοτεινά συναισθήματα. Προτιμούν να κρύψουν αυτή την πλευρά του εαυτού τους από τους άλλους και αντί να εκφράσουν αυτά τα αρνητικά συναισθήματα, σκόπιμα θα τα κρύψουν πίσω από μία υπερβολικά θετική στάση.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι ευαίσθητοι παρά την έντονη, δυναμική φύση τους. Όταν εξοργίζονται μπορεί να πουν και να κάνουν πράγματα σε αγαπημένα τους πρόσωπα για τα οποία αργότερα θα μετανιώνουν. Μετά από τέτοιες σκηνές θα προσπαθήσουν να υπεραντισταθμίσουν την πρότερη κακή συμπεριφορά με απελπισμένες πράξεις γλυκύτητας για να κερδίσουν πίσω τη συμπάθεια των ανθρώπων που πλήγωσαν ή αδίκησαν.

Τοξότης

Οι Τοξότες διακρίνονται για το πνευματώδες χιούμορ τους και την αισιοδοξία τους. Είναι συχνά ταλαντούχοι, με αυτοπεποίθηση, τους αρέσουν τα αθλήματα που είναι ανταγωνιστικά και νιώθουν μεγάλη υπερηφάνεια για τις ικανότητές τους. Είναι συνήθως πολύ ανοιχτόμυαλοι και αν ανακαλύψουν ότι είναι ανεπαρκείς σε κάποιον τομέα, πιθανότατα θα βρουν κάτι άλλο στο οποίο μπορούν να διαπρέψουν και να κερδίσουν αναγνώριση. Υγιέστατο.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι θεωρούνται εργασιομανείς και είναι δίνουν την εντύπωση ότι είναι σε θέση να δομήσουν και να ρυθμίσουν τη ζωή τους για να πετύχουν τους σκοπούς τους. Είναι πραγματιστές και πολυμήχανοι εργασιομανείς που θα κάνουν ό,τι πρέπει για να επιτύχουν τους στόχους τους. Μερικές φορές οι φιλοδοξίες τους μπορεί να υπερισχύουν της ηθικής τους ορθότητας και να τους κάνουν να παραβιάζουν τις δικές τους αξίες. Μπορεί να προσπαθήσουν να διαχωρίσουν αυτό το γεγονός ως μια ειδική περίσταση, ώστε να αποφύγουν την αντιμετώπιση της γνωστικής ασυμφωνίας και της ενοχής που θα τους δημιουργούσε.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι υποτίθεται ότι είναι εκκεντρικοί, ανορθόδοξοι και εφευρετικοί οραματιστές. Ως εκ τούτου, είναι πιθανό να δουν τα πράγματα με μια μοναδική και αντισυμβατική προοπτική που μπορεί να είναι ή να μην είναι πρακτική ή ρεαλιστική. Μπορεί να αναπτύξουν κάποιες παρανοϊκές και νευρωτικές τάσεις και μερικές φορές μπορεί να παίρνουν τον εαυτό τους πολύ στα σοβαρά και να δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν τους εσωτερικούς τους δαίμονες. Μπορεί να είναι επιρρεπείς στο να προβάλλουν άθελά τους μερικούς από τους φόβους και τις αρνητικές πτυχές της προσωπικότητάς τους σε άλλους χωρίς να το συνειδητοποιούν.

Ιχθείς

Οι Ιχθείς κυβερνώνται από τον Ποσειδώνα, τον πλανήτη της ψευδαίσθησης και της φαντασίας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι συνυφασμένοι με την απόδραση, τη φαντασία και την πνευματική ενόραση. Πρόκειται για άτομα δεν είναι πάντα σε επαφή με την πραγματικότητα και συχνά τυφλώνονται από τον αφελή ιδεαλισμό. Είναι βαθιά ευαίσθητοι και μπορεί να δυσκολεύονται να αντιμετωπίσουν προσωπικά προβλήματα ή να τα αντιμετωπίσουν με ειλικρίνεια. Αντίθετα, μπορεί συχνά να επιλέγουν να πιστεύουν αυτό που θέλουν να πιστεύουν και να προσποιούνται ότι τα προβλήματα δεν υπάρχουν ή ότι μπορούν να τα λύσουν με τρόπους παράξενους και μη ρεαλιστικούς.




Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα