1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Ειδικοί σε θέματα σχέσεων μας προτείνουν να ακολουθήσουμε ΑΥΤΑ τα tips!

Μετά τις διακοπές οι σχέσεις ανάμεσα στα περισσότερα ζευγάρια είναι αρκετά τεταμένες, ενώ σε κάποια άλλα οι συνθήκες βλτιώνονται, έστω και παροδικά. Ειδικοί σε θέματα σχέσεων μας αποκαλύπτουν κάποια tips που μπορεί να σε βοηθήσουν να εξελίξεις θετικά τη σχέση σου. Δες τι πρέπει να κάνεις.

#1. Σε μια υγιή σχέση δεν θα σου ζητήσει κανείς να φερθείς άσχημα στον εαυτό σου προκειμένου να παραμείνεις κοντά στον αγαπημένο σου.

#2. Μην θυσιάζεις ποτέ τον εαυτό σου ώστε να σώσεις μια σχέση.

#3. Η αγάπη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους δεν έχει όρια…στις σχέσεις όμως πρέπει α υπάρχουν κάποια όρια.

#4. Δεν πρέπει ποτέ να σκέφτεσαι πως πρέπει πάσει θυσία να διατηρήσεις μια σχέση μόνο και μόνο επειδή θεωρείς πως δεν θα βρεις κάτι καλύτερο.

#5. Αν για οποιοδήποτε λόγο πονάς μέσα σου, μην μεταφέρεις αυτό τον πόνο στη σχέση σου και στο άλλο σου μισό.

#6. Προσπάθησε να είσαι αυθεντική και οι γύρω σου θα το αναγνωρίσουν!

#7. Μην φοβάσαι να τσακωθείς προκειμένου να θέσεις όρια στη σχέση σου. Μπορεί να νιώσεις στεναχωρημένη για 1-2 μέρες αλλά θα είσαι ευτυχισμένη μέσα στη σχέση σου και αυτό μετράει πάνω από όλα.

#8. Πρέπει να μάθετε και οι δύο στη σχέση σας να συμφωνείτε πως κάποιες φορές θα διαφωνείτε. Μην ξεχνάτε ποτέ πως είστε δύο διαφορετικές προσωπικότητες.

#9. Οι μόνοι άνθρωποι που θα εκνευριστούν όταν θέτεις όρια είναι αυτοί που επωφελούνται όταν δεν θέτεις κανένα όριο σε μια σχέση.

#10. Για να παραμείνει υγιής η σχέση σου πρέπει να καταλάβεις σε βάθος όλα όσα έχει περάσει ο σύντροφός σου. Μόλις τον καταλάβεις θα έχεις έρθει ένα βήμα πιο κοντά στον ίδιο και η σχέση σας θα έχει αποκτήσει ουσία.

Διαβάστε ακόμα: Αν ο καλός σου κάνει ΑΥΤΑ τα 8 πράγματα μάλλον δεν είσαι η προτεραιότητά του πλέον

7 βήματα για να σταματήσεις να ζηλεύεις τον σύντροφό σου και να βελτιώσεις τη σχέση σου

Chiara Ferragni & Fedez: Γιορτάζουν 2 χρόνια γάμου και ΑΥΤΑ είναι τα μυστικά του επιτυχημένου γάμου τους!

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα