1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Πώς θα τον κάνεις να πει «ναι!» σε ό,τι και αν του ζητήσεις!


Θέλεις να ζητήσεις κάποια πράγματα από τον σύντροφό σου αλλά δεν ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνεις; Σήμερα λοιπόν, σου έχουμε μια μέθοδο που θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου και θα σε βοηθήσει επίσης να βελτιώσεις τη σχέση σου.

#1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να καταγράψεις τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις. Τι θέλεις να του ζητήσεις και φοβάσαι πως θα σου πει όχι από το πρώτο δευτερόλεπτο; Κατέγραψε τα πάντα και κάνε μια αναλυτική λίστα που θα σε βοηθήσει να βγάλεις κάποια συμπεράσματα. Μην γράψεις μόνο όσα πιστεύεις ότι θα σου έλεγε ναι ο αγαπημένος σου αλλά και αυτά που θα ήθελες ιδανικά να κάνετε μαζί.

#2. Το επόμενο βήμα έχει να κάνει με τις προτεραιότητες. Βάλε προτεραιότητες σε αυτά που θέλεις να καταφέρεις και μην ξεκινάς με αυτά που είσαι βέβαιη πως ο καλός σου θα πει ναι. Καλύτερα να αποκτήσεις θάρρος και να ζητάς πάντα αυτό ακριβώς που θέλεις. Πολλά ζευγάρια κάνουν αυτό το λάθος και αποφεύγουν να πουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους από φόβο μην τυχόν ο σύντροφός τους αρνηθεί αυτό που θα του προτείνουν.

#3. Μάθε να είσαι ξεκάθαρη σε αυτά που ζητάς. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να καταλαβαίνεις ακριβώς τι θέλεις και να το λες ξεκάθαρα χωρίς περιστροφές. Πολλές φορές γίνονται παρεξηγήσεις στα ζευγάρια επειδή δεν γίνεται κατανοητό τι θέλει ο ένας και τι θέλει ο άλλος και έτσι καταλήγουν να τσακώνονται χωρίς λόγο και αιτία.

Διαβάστε ακόμα: 3 τρόποι για να βοηθήσεις τον άνθρωπό σου…που διαγνώστηκε με Καρκίνο του Μαστού

Να τι πρέπει να κάνεις σε κάθε δεκαετία της ζωής σου…για να προλάβεις τον Καρκίνο του Μαστού

Τι σημαίνει όταν ένας άντρας σου λέει πως θα ήθελες λίγο χώρο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα