1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Δισεκατομμυριούχος ψάχνει ζευγάρι για να προσέχει το ιδιωτικό του νησί και δίνει 180.000€


Από όλες τις αγγελίες για ονειρεμένες δουλειές που έχουν κυκλοφορήσει κατά καιρούς στο ίντερνετ, αυτή εδώ μας έψησε περισσότερο. Φαντάσου, λέει να πάρεις τον/την σύντροφό σου και να πάτε να μείνετε οι δυο σας σε ένα εξωτικό νησί της Καραϊβικής, με λευκή άμμο και τιρκουάζ νερά και καλοκαίρι όλο τον χρόνο… και να σε πληρώνουν για αυτό.

Ναι, μοιάζει σαν ψέμα, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό: Η αγγελία ανέβηκα στο σάιτ της εταιρείας Fairfax & Kensington, η οποία ειδικεύεται στο να βρίσκει προσωπικό για δισεκατομμυριούχους σαν τους μέλλοντες εργοδότες σου. Προτρέχουμε, όμως, τα βασικά πρώτα: Το νησί βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους (ανατολικά του Πουέρτο Ρίκο), και ο δισεκατομμυριούχος που το απέκτησε πρόσφατα ψάχνει ένα ζευγάρι με εμπειρία στην πολυτελή φιλοξενία για να το φυλάει.

Ανάμεσα στα καθήκοντα που θα έχουν οι άνθρωποι που θα επιλεχθούν τελικά για τη δουλειά δεν θα είναι μόνο η συντήρηση και η επίβλεψη, αλλά και η ενεργή προώθηση του νησιού, συμμετέχοντας έτσι σε μια «μοναδική εκστρατεία» για την προσέλκυση τουρισμού πολυτελείας καθώς το νησί βιώνει μια «σημαντική μεταμόρφωση».

Η αμοιβή, θυμίζουμε, είναι 180.000 ευρώ τον χρόνο, και θα εκτιμηθεί θετικά αν το ένα μέλος του ζευγαριού έχει εμπειρία στον επιχειρηματικό τομέα και το άλλο στα ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, οι απαιτήσεις της ονειρεμένες θέσης εργασίας έχουν ως εξής:

– Εμπειρία στην πολυτελή φιλοξενία.
– Γνώση διαχείρισης ακινήτων και εξυπηρέτησης επισκεπτών.
– Προηγούμενη εμπειρία εργασίας στην Καραϊβική.
– Ισχυρές διαπροσωπικές και επικοινωνιακές δεξιότητες.
– Ικανότητα διαχείρισης ομάδων από πολλές διαφορετικές κουλτούρες.
– Ικανότητα εργασίας σε ένα απομακρυσμένο περιβάλλον.
– Εμπειρία στα social media και άνεση μπροστά από την κάμερα.

Εκτός από τον εξαιρετικό μισθό, οι παροχές περιλαμβάνουν επίσης πλήρη πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του νησιού, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και σύνταξη, μία πτήση πήγαινε-έλα τον χρόνο στη χώρα καταγωγής, φαγητό και διαμονή.

Τα ενδιαφερόμενα ζευγάρια πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους, μαζί από έναν σύνδεσμο από ένα βίντεο στο TikTok, διάρκειας όχι μεγαλύτερης των δύο λεπτών που να περιλαμβάνει τα hashtags #barefootluxurybvi #fairfaxandkensington στη διεύθυνση [email protected].


Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα