1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Tips

Πότε θα σταματήσει η αλλαγή της ώρας;


Πότε θα σταματήσει το μπρος πίσω των δεικτών του ρολογιού.. Μια συνήθεια χρόνων που πολλοί βρίσκουν περιττή και ακατανόητη.

Tο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε τον Μάρτιο του 2019 την κατάργηση της αλλαγής της ώρας από το 2021, αλλά η απόφαση δεν έχει ακόμη οριστεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που είχε βγει, η αλλαγή της ώρας έπρεπε να σταματήσει την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου 2021 για τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θέλουν να διατηρήσουν μόνιμα τη θερινή ώρα, ενώ για τα κράτη – μέλη που επιθυμούν τη χειμερινή ώρα, η αλλαγή θα έπρεπε να γίνει την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου.

Τώρα οι εθνικές κυβερνήσεις πρέπει να ξεκαθαρίσουν εάν θέλουν μόνιμα θερινή ή χειμερινή ώρα. Στο τέλος, θα αποφασίσουν από κοινού τα κράτη – μέλη της ΕΕ. Παρόλα αυτά, η απόφαση δεν αναμένεται να παρθεί σύντομα, καθώς προέχουν άλλα σοβαρότερα ζητήματα, που πιέζουν περισσότερο και χρειάζονται άμεση επίλυση.

Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα