1NEWS – ΝΕΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Σχεσεις και Σεξ

Δε φαντάζεσαι τι βρίσκουμε σέξι στους άλλους ανθρώπους


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που βρίσκουμε σέξι στους άλλους ανθρώπους. Μια νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε από τον Stephen Whyte του Πολυτεχνείου του Queensland στο PLOS ONE αποκαλύπτει…

Όσον αφορά τις σεξουαλικές προτιμήσεις άνδρες και γυναίκες έχουν περίπου τις ίδιες απαιτήσεις ενώ σε ό,τι αφορά την προσωπικότητα τα πράγματα αλλάζουν.

Ο Δρ. Whyte μαζί με τους συνεργάτες του μελέτησαν 7.325 Αυστραλούς χρήστες από γνωστά site γνωριμιών, ηλικίας μεταξύ 18 και 65 ετών. Όσοι συμμετείχαν στην έρευνα έπρεπε να βαθμολογήσουν από το 0 έως το 100 πόσο σημαντικά ήταν για αυτούς 9 χαρακτηριστικών του πιθανού συντρόφου τους. Τα 9 αυτά χαρακτηριστικά αφορούσαν την ηλικία, το πόσο ελκυστικοί θέλουν να είναι, το σώμα, την ευφυΐα, τη μόρφωση, το εισόδημα αλλά και την αξιοπιστία, τη δεκτικότητα και τη συναισθηματική σύνδεση.

Όσον αφορά τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, άντρες και γυναίκες είχαν παρόμοιες προτιμήσεις, ενώ φαίνεται να έδωσαν λιγότερη σημασία στο εισόδημα του πιθανού συντρόφου τους. Οι γυναίκες βαθμολόγησαν υψηλότερα τη σημασία του εισοδήματος, της μόρφωσης, της εμπιστοσύνης και της ηλικίας ενώ οι άντρες φαίνεται να δίνουν μεγαλύτερη σημασία στην ελκυστικότητα και το σώμα των γυναικών.

Διαβάστε περισσότερα:

5+1 πράγματα που αν τα κάνεις θα σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή

Τα σημάδια που θα παρατηρήσεις στη σχέση σου μόνο αν είναι 100% υγιής!

Ραντεβού μετά τα 40; Ποιες είναι οι προειδοποιήσεις που δεν πρέπει να αγνοήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Source link

Σχετικές αναρτήσεις

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Δεχομαι Διαβαστε περισσοτερα